Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezt vegyem jelnek?

Ezt vegyem jelnek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy már nagyon sok ideje meg akarom tenni és ma felbosszantottam magamat valamin , és úgy voltam vele na jó nem érdekel én most megcsinálom és kész. Már majdnem beértem a munkahelyemre amikor kerestem gpsben egy olyan boltot ahol tudok szerezni “hozzávalót” és nagyon úgy voltam vele hogy csak szimplán megcsinálom fizikailag és onnantól kezdve engem nem sok minden fog érdekelni mert nagyon elég volt mostmár!! Elmentem kocsival a boltig és elkezdtem keresni , eleve nagyon sok idő volt míg megtaláltam de a lényeg most következik, átmenetileg be volt zárva a bolt és ki volt ez rakva egy táblara pedig a gps ezt nem jelezte, ha ezt tudom akkor oda se megyek…..

Emiatt valahogy azonnal elfogyott a lendület meg a “kedv” és hát most ugyanúgy semmi nem történt.

Furcsa kicsit ez az egész..

Ezt vegyem jelnek? Ha igen akkor ez mit jelent nekem?

26/n

Szilvi

2022. jún. 15. 12:09
A kérdező szavazást indított:
Igen ezt egy határozott jelnek venném
Ne vedd jelnek, van erre logikus magyarázat is
13 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Mit akartál csinálni? Nagyon baljósan hangzik, amit írsz.

A google a technikai, hirtelen bezrásokat, ünnepnapi bezárásokat nem jelzi általában. Ehhez a tulajnak, vagy valakinek folyton szerkesztenie kellene a hozzá tartozó adatlapot. A sima gps-nek meg nem feladata ilyesmit tudni. Erre való a Facebook vagy egyéb közösségi profil, ahol a tulaj vagy az eladók könnyen kiposztolhatják az ilyesmit. Érdemes csekkolni ezeket mielőtt elindulsz, akkor kisebb a potyaút valószínűsége.

Amúgy nem igazán értem miért kérdezgeti mindenki, hogy ez most akkor jel vagy se. Az életedet te éled, amit jelként élsz meg az jel, amit véletlenként az véletlen. A jelentőségeket te adod a történéseknek. Rávilágíthat valaki (aki a helyzetet jobban ismeri, mint ez a leírás), hogy egy esemény talán fontosabb volt, mint hitted, de végül te döntöd el, hogy ezzel kezdesz-e valamit, jelnek veszed-e, befolyásol-e a döntésedben.

Régóta ott volt a fejedben, de mégsem tetted még meg. Felindultál, de nem volt nyitva az üzlet, és megint az eredeti állapotodban vagy kb., vagy annál is demotiváltabban. Hát nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy a dolog annyira nem fontos, csak érzelemből cselekedted volna. Amit csak ilyen hirtelen felindulásból tennél meg, azt általában nem éri meg. Az erős érzelmek könnyen tévútra visznek.

2022. jún. 15. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Uhh elküldtem a választ, aztán most nézem a tageket.

Ne tedd meg. Nem azért, mert ez jel lett volna, de vedd jelnek nyugodtan, és fordulj pszichológushoz vagy pszichiáterhez.

Az öngyilkosság kb. így működik, ha 10 percig nem teszed meg, akkor nem teszed meg. Hirtelen döntik el az elkövetők.

2022. jún. 15. 12:53
 3/12 anonim ***** válasza:
18%
Ha valamit meg akarsz csinálni, akkor tedd! Mondjuk célszerű nem akkor beszerezni a hozzávalókat, amikor épp sietsz valahova. Továbbá fontos mérlegelni azt is, hogy megéri-e, mert mostanában minden sokkal többe kerül... :,C
2022. jún. 15. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Így van! Vedd jelnek! Minden okkal történik! Adj magadnak még egy esélyt!
2022. jún. 15. 13:58
 5/12 anonim ***** válasza:
30%

Az öngyilkosság pont, hogy általában évekig érlelődő döntés eredménye! Mire valaki eljut valaki odáig, hogy csak a halált látja az egyetlen megoldásnak, évekig mély depressziós, lelki mély gödörben van.

Szinte mindig azok lesznek öngyilkosak, akik a külvilág felé boldogságot mutatnak, viccelődnek, nevetnek, jókedvűnek tűnnek!

Pedig, valójában nagyon szenvednek és minden nap a halálom járnak a gondolataik.

Ha valaki eldönti, hogy megteszi, direkt nem mutatja szomorúnak magát a külvilág felé, mert már eldöntötte, hogy eltávozik ebből a világból!

Csak az illető személyhez legközelebb álló személyek szokták észrevenni a jeleket, de, gyakran ők sem.

Persze, előfordul, hogy az illető zárkózott lesz, visszahúzódó, szomorú, nem tartja senkivel a kapcsolatot. Mégsem keresi őt senki. Nem foglalkozik vele senki...

Pedig, valójában az ilyen emberek sokszor megmenthetőek lennének, ha mindenki törődne a többi emberrel is, nem csak saját magával!

Figyeljünk egymásra!

2022. jún. 15. 14:06
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

A legnagyobb sztereotípiákat sikerült összeírnod.

Nem minden öngyilkos depressziós, és a depressziósok sem lesznek mindannyian öngyilkosok.

Kérdező, adj jelt magadról! Hogy vagy?

2022. jún. 15. 14:25
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Ha jeleket keresel önigazolásul akkor nem volt valódi szándékod..Vagyis a tudatalattid üzent és nem kívülről jött valami...

Egyébként ha én sem olvasom a kulcsszavakat a büdös életbe nem barkobázom ki,hogy mit akarsz annyira megtenni amiért képes voltál ideönteni a hirtelen felindult hiszp@csa közhelyed...vannak keményebb témák és nagyobb drámák az életben ne fárassz minket..

2022. jún. 15. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
hisztip....a javítva.Egyébként mit keres ez itt az ezotérben...saját magadnak tettél keresztbe..az égiek mindent rádhagynak,szabad akarat..
2022. jún. 15. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincsenek így konkrét jelek abban az értelemben, ahogy gondolod. Ha van, akkor nem azért hogy lebeszéljen az öngyilkosságról, azért van hogy ezek a jelek segítsék a fejlődésed útját. Ne fogj fel mindent egy jelnek, mert nem minden az. Lehetnél akármilyen lehetetlen helyzetben, az öngyilkosság az nem megoldás sose,a saját karmádra is negatívan hat, csak a saját fejlődésed segíted vissza vele,rosszabb mint ha most meghalnál. Van amit meg tudsz oldani problémát, van amit meg tudsz oldani csak még nem tudod, meg van amit nem lehet akárhogyan is szeretnéd.
2022. jún. 15. 16:16
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Az öngyilkosság minden létező erő, spiritualitás, hit és energiaáramlási tan szerint az egyik legrosszabb dolog amit tehetsz.

Ha van bármilyen ilyen erő, akkor igen, ez jel volt.

Ha nincs, akkor ez egy oltári nag ymázli volt és egy esély, hogy gondold át még egyszer.

Semmi, de konkrétan SEMMI nem lehet olyan bosszantó, hogy megöld magad miatta.

Ha toxikus a munkahelyed, keress másikat. Nem azért élsz, hgoy odlgozz, hanem azért dolgozol, hgoy élj. Ha a munka miatt meghalsz, akkor az nem jó munka.

De minden esetre javaslom, hogy keress fel egy pszichológust, ő segíteni tud.

Mert végülis... te is csak boldogan szeretnél élni, nem?

2022. jún. 15. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!