Ezt vegyem jelnek?
Az a helyzet hogy már nagyon sok ideje meg akarom tenni és ma felbosszantottam magamat valamin , és úgy voltam vele na jó nem érdekel én most megcsinálom és kész. Már majdnem beértem a munkahelyemre amikor kerestem gpsben egy olyan boltot ahol tudok szerezni “hozzávalót” és nagyon úgy voltam vele hogy csak szimplán megcsinálom fizikailag és onnantól kezdve engem nem sok minden fog érdekelni mert nagyon elég volt mostmár!! Elmentem kocsival a boltig és elkezdtem keresni , eleve nagyon sok idő volt míg megtaláltam de a lényeg most következik, átmenetileg be volt zárva a bolt és ki volt ez rakva egy táblara pedig a gps ezt nem jelezte, ha ezt tudom akkor oda se megyek…..
Emiatt valahogy azonnal elfogyott a lendület meg a “kedv” és hát most ugyanúgy semmi nem történt.
Furcsa kicsit ez az egész..
Ezt vegyem jelnek? Ha igen akkor ez mit jelent nekem?
26/n
Szilvi
11, én csak ajánlani tudom:) Nekem is sokat segített anno és páromon is látom, hogy mekkorát fejlődött a pzichológus miatt. Mondjuk egyikünknek sem voltak szuicid hajlamai, max önbántalmazás.
És persze a hangulat is hullámzó tud lenni, ha épp jó kedved van, el se tudod képzelni, miért is akarnád megöln imagad.
De igazából pont ekkor érdemes elmenni pszichológushoz, mert ilyenkor vagy a legnyitottabb a változtatásra és az eredményes munkára. Amikor az ember lent van, nem érdekli semmi csak hogy vége legyen úgy, hogy ő nem fektet bele energiát.
Szóval hajrá! Szerintem az, hogy itt erről kérdezel egy jel, hogy itt az ideje nekiállni dolgozni ezen és rendezni az életed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!