Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak azok a pasik, akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a pasik, akik nem sablon szöveggel köszönnek egy lányra?

Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 21:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
51%
#29 Ez a dolog nem fekete-fehér. Nem úgy van, hogy valaki tetszik, valaki meg nem, léteznek szintek is. Tovább a legjobb levest is el lehet rontani egy kanál sz*rral. Szóval, ha valaki első ránézésre nem az ideálod, de egyáltalán zárod ki, akkor rohadt sokat számít a megnyitás.
2023. aug. 7. 19:09
 32/39 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Kaphatok egy slukit?
2023. aug. 8. 08:35
 33/39 anonim válasza:
40%
Ha köszön, az már manapság egy pozitívum. Köszönj vissza és a folytatásból vonj le következtetéseket.
2023. aug. 10. 16:44
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek egyedien írni mindig ha tudok, de ha nincs valami téma (feltételezve hogy valami profil alapján írok rá) akkor javarészt meg se próbálom

Szeretek hosszasan beszélgetni/írni dolgokról és elég sok mindenről eltudok beszélgetni, de pl itt az oldalon is ki nem állhatom a sima "beszélgessünk" kiírásokat persze lehet belőle valami jó de szívesebben beszélgetnék valakivel ha van valami minimális közös téma vagy cél

A kérdésre válaszolva, ritkán ismerkedek mert jóval fárasztóbb és mellette kocka vagyok tinder és társai nekem túl felszínes

2023. aug. 13. 02:44
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Dugunk? Szia 🙂
2023. aug. 13. 02:51
 36/39 Grósz János válasza:
32%
Réges-rég kapcsolatban :D
2023. aug. 14. 08:56
 37/39 anonim ***** válasza:
28%

- Szia! Úgy rémlik, már találkoztunk valahol... de most nem ugrik be... Angéla?

- Nem, Ildikó vagyok. Téged hogy szólíthatlak?

- ...

(Nálam ez be szokott válni. Csak fel kell készülni arra is, hátha rákérdez, milyen helyzet jutott az eszembe Angéla kapcsán.)

2023. aug. 16. 19:16
 38/39 anonim ***** válasza:
49%
Szia. Prosti vagy? (:
2023. aug. 16. 20:06
 39/39 anonim ***** válasza:
Azért fáradjak, hogy vagy bejövök a csajnak vagy nem alapon? 😂
2023. aug. 19. 23:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!