Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak azok a pasik, akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a pasik, akik nem sablon szöveggel köszönnek egy lányra?

Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 21:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
45%
Hol vannak? Hát... Ignorálva, letiltva, stb.
2023. aug. 7. 00:25
 22/39 A kérdező kommentje:
15. Például. Szívesen nyitott vagyok bármilyen új téma megismerésére.
2023. aug. 7. 03:49
 23/39 A kérdező kommentje:
19. Lány vagyok, és nem provokálok senkit. Ha téged ennyi is felb*sz, én a helyedben magamban keresném a problémát. Nem várok el senkitől semmit. Mindenkinek a saját dolga, hogyan ismerkedik a másikkal. Csak elmondtam, hogy engem mi zavar, talán van hozzá jogom.
2023. aug. 7. 04:09
 24/39 anonim ***** válasza:
39%
Már nem azért, de itt a kérdezővel van a baj 😀
2023. aug. 7. 05:44
 25/39 anonim ***** válasza:
0%

nem b@szott fel semmi, egyszerűen lerí az írásodról, hogy provokálsz! mindent megmagyarázol, bárki bármit mond. 24-esnek full igaza van, ne csodálkozz, hogy normális srác nem akar veled ismerkedni!

életvezetési tanácsokért keress bátran, neked természetesen pénzért!

2023. aug. 7. 07:52
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Én sose írtam rá így lányra, mindig kitaláltam valami érdekes nyitóüzit, ami sokaknak tetszett is. Viszont azóta van barátnőm, szóval téged ilyesmivel nem lephetlek most meg.:)
2023. aug. 7. 09:03
 27/39 anonim ***** válasza:
32%

#24, #25

Nem a kérdezővel van a baj, hanem azokkal, akik semmi kreativitást, semmi energiát nem fektetnek bele az ismerkedésbe. Így mindenkinek elküldik azt az üzenetet, amit minden férfi ösztönből leírna és ezzel unalmassá, tucattá válnak. Alapvetően nem lenne baj ezekkel a nyitásokkal, ha csak riktan használnak őket, de 5-ből 4 fiú ezzel nyit. Ez pont olyan dolog, hogy a kedvenc számodat is meg tudod utálni, ha egész nap non-stop azt hallgatod.

Egy "Szia mizu" típusú üzenet csak akkor működik, ha a lánynak nagyon tetszel, vagy ha a lánynak már mindegy, csak legyen valaki. Ha viszont a srác külseje nem fogja meg azonnal a lányt, akkor marad a belső, de ha a csaj (általában tudat alatt) már az első üzenet után azt érzi, hogy a kapott üzenet megírásába semmi energiát nem fektetett, plusz másik 600 lánynak is elküldhette ezt és számára még idegesítő is a sok egyforma üzi, akkor jogosan alakulnak ki az ellenérzések.

2023. aug. 7. 09:23
 28/39 A kérdező kommentje:
27. Köszönöm!
2023. aug. 7. 13:18
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
27: ezzel az a baj ha a srác külseje nem fogja meg a lányt akkor teljesen tök mindegy milyen a belső. Ha a külseje megfogja annyira teljesen mindegy mivel nyit, ha meg nem akkor is csak akkor megy a levesbe. Találhatok én ki akármilyen pinanedvesítő szöveget ha külsőleg nem vonzódik hozzám. Ezt kellene már felfogni meg nem álszentkedni hogy a külső nem számít, dehogynem, ez nem újekeltű dolog, van akinek kevésbé van ideálja van akinek meg jobban számít, de számít.
2023. aug. 7. 15:57
 30/39 A kérdező kommentje:
29. Nem igaz. Visszaírtam olyannak is, aki nem éppen nézett ki úgy, ami nekem bejött volna külsőleg, de adtam neki egy esélyt, mert amúgy értelmesen beszélt. Aztán kiderült, hogy mégsem passzolunk egymáshoz, de nem kizárólag csak a külső miatt. Viszont ha te úgy gondolkodsz, hogy felesleges kitalálnod bármi érdekes témát, mert ötből négy csaj nem reagál rá a külsőd miatt, akkor én is ez alapján gondolhatok arra, hogy felesleges ilyen unalmas pasikkal beszélgetnem, mert ötből négy azzal indít, hogy "Szia, mizu?". Hozzáteszem, nem is a kinézet a lényeg, hanem, hogy az illető mennyire fotogén. Élőben úgyis mindenki jobban néz ki, de amikor Jancsika a kis olcsó napszemüvegével pózol egy autó mellett a homályos képen, hagyjuk már!
2023. aug. 7. 17:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!