Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretnék végre egy barátnőt? Ilyen helyzetben mit tegyek?
Abban is benne lennék, ha csak "egy nyári szerelem" lenne.
Folyton beleszeretek valakibe, és nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy mennyire nyomorultan szerencsétlen lúzer vagyok. Az elmúlt félévben volt több plátói szerelmem is, de nem mertem kezdeményezni soha. Mert biztos, hogy borzasztó kudarc lett volna a vége. Ezt én tudom. Tehát nem rágódom azon, hogy "De mi lett volna, ha mégis kellek neki, és...". Borzasztó érzés, hogy folyamatosan beleszeretek valakibe. Volt idő, amikor interneten keresztül próbálkoztam, de visszautasítottak folyamatosan. Egyszer annyira kegyetlen volt a lány, hogy porig alázott, szidott, undorítónak nevezett, és még élvezte is. Maradandó nyomot hagyott bennem. Mi lenne, ha egy ilyet átélnék a való életben is? Ha a képembe mondaná, hogy ne is álmodjak ilyet, senkinek se kellek, szégyen vagyok, undorodik tőlem, hogy egyáltalán ilyet mertem feltételezni stb. Én hozzájuk képest senki és semmi vagyok. Ők nagyon szépek, okosak stb. Én meg egy rakás szerencsétlenség. Én sem tudok bárkihez vonzódni, megértem, ha hozzám senki nem tud, mert minden lány pontosan ezt érzi irántam.
Mit tegyek?
#1.
Külső és belső egyszerre. Kb. a személyem úgy amlock.
Hát az szopás xd
De ettől még all az előző válaszom: változtatni aztan próbálkozni.
Olyan nincs, hogy minden lány ezt gondolná. Mindenkinek meg van a párja.
Először is magadat tedd rendbe fejben. Aztán kezdj el kicsit edzeni, hátha attól nagyobb lesz az önbizalmad. Aztán hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!