Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanátok annak a lánynak, akit mindenki ribinek tart, közben csak az a baj, hogy nagyon bizonytalan?
Szóval nem "ribi", csak jól érzi magát srácokkal, a srácok félreértik, és azt hiszik, hogy húzza az agyukat, pedig csak egyszerűen fiús lány, aki szeret fiúsan viselkedni, fiúsan kikapcsolódni, fiúkkal lógni...
És mindenki ribinek tartja, ő meg mindig sír, hogy mindenki bántja.
"Az ő szemükben nem haver vagy, hanem egy dugható nő."
Persze, ha annyi eszed van, mint egy fej káposztának. De szerencsére nem minden pasit a farka irányít, és egy szép, intelligens nőt képesek annyira tisztelni, hogy nem mennek bele ilyen egyéjszakás kalandokba vele.
Nekem is vannak fiú barátaim, egy pár. Hasonló problémáim voltak, bár engem nem r*bancoztak le, csak tapasztalatból el akartam kerülni ezt a félreértést.
Itt egy pár tipp, ami remélhetőleg segíthet neked.
Igyekezz nagyon beolvadni közéjük, ne ölelgesd őket, fogj velük kezet. Valószínű ők is ezt teszik egymás között. Nem kell eldobnod a személyiséged, de hasznos lehet, ha egy kicsit megpróbálod felvenni a (hetero) srácok egymáshoz való viszonyulását, így egyértelműbb, hogy nem flörtölni szeretnél.
Nem volt időd fésülködni, mert siettél? Na, ugyan. Ők sem mindig csilivilik. Ne zavartasd magad.
A szexuális életedről, a srácról aki tetszik, SEMMIT. Tabu.
Ugyanez vonatkozik a lelkizésre. A srácok nagy része nem vágyik arra, hogy lelkizzenek vele, csak ha érzelmileg közelebb akarsz hozzá jutni, romantikus értelemben.
Sajnos a férfiak hajlamosak félreérteni néha a szándékokat, szóval nem árt óvatosnak lenni.
A barátságodat úgy fejezheted ki, hogy mindig mellettük állsz, ha gáz van (csak akkor, ha ők is), de nem használsz nagy szavakat. („Jaj, minden oké lesz.") A legjobb, ha elfelejted, hogy lány vagy.
Aztán, hogy a többiek mit gondolnak... na az pont le van sz&rva.
Ne haragudj, ha nagyon általánosítottam, de ezek nekem segítettek. Nyilván nem akarok ráderőltetni egy másik személyiséget, de én is ismerem, hogy milyenek a srácok. Velük „bűnözni” meg szórakozni jó és elfelejteni a hülye mindennapi bajaidat, nem kiboncolgatni azokat. Tehát remélem jól alakul majd a barátságotok. :))
"És mindenki ribinek tartja, ő meg mindig sír, hogy mindenki bántja."
Ha megtalálom, megvigasztalom
Földvár felé félúton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!