Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell mindenkinek jobban...

Miért kell mindenkinek jobban ő mint én?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy egoista ember és sok problémám van magammal és a testemmel, de tudom hogy a szép kategóriába tartozom mert azért van énképem.. szóval a barátnőm szörnyen beképzelt és mellesleg jobb alakja van mint nekem pedig én sem vagyok elvileg dagi meg szebb arcom is van mint neki(aki akarja privátban elküldöm neki az instagrammom). havonta 2x találkozunk és bemegyünk a városba sétálgatni és amikor vele vagyok állandóan megbámulják és simán odamegy bármelyik fiúhoz hogy : szia tetszel csinálunk képet/dumálunk/ilyesmi...sőt olyan is volt hogy fiúk odajöttek hozzánk és akkor is kb. csak vele beszéltek mert ő tetszett nekik.. egy ideig nyugodt voltam de mostmár komolyan nem értem miért vonzóbb ő nálam sokkal

2014. aug. 19. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg hozzá hasonlítgatod magad addig ez így is fog maradni. Te is legyél tisztában az adottságaiddal, értékeiddel, érezd magad jól a bőrödben, mert a barátnőd is csak ennyit tesz, de persze nem kell beképzeltnek lenni. Hidd el, hogy nem mindenkinek ő kell, de gondolom benne van egy nagy adag magabiztosság, közvetlenség, vidámság, ami vonzza a fiúkat.
2014. aug. 19. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert magabiztos. Van benne valami plusz, ami benned nincs. Próbáld fejleszteni magad.
2014. aug. 20. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:

2 dolog lehet: vagy dughatóbbnak néz ki, vagy magabiztosabbnak.

Az első esetben örülj neki, hogy őt jobban észreveszik. A második dolgon tudsz változtatni, ha akarsz, de nem kell önmagadat feladnod, csak hogy több fiúnak tetszél mint a barátnőd.

2014. aug. 20. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!