Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja ezt mindenki?
Úgy kezdődött hogy van egy srác az eggyel fölöttem lévő osztályban aki elkezdett hülyülni a haverjával meg velem meg minden...ebédnél is egy asztalnál ülünk meg minden...a suliban egy csomó ember azt hiszi hogy mi együtt vagyunk amikor csak barátok vagyunk...(nekem eleve van barátom) a barátnőim azt mondják hogy összeillenék a sráccal...ma is megölelt hülyeségből meg minden...azt mondják én sem merem bevallani magamnak hogy tetszik...amikir megölelt mindenki odajött és azt mondták hogy mennyire elpirultam...és zavar ha nincs a közelembe...de akkor se érzek iránta semmit...nem azt mondom hog csúnya de...akkor is...
Mi a véleményetek?
Nekem az hogy ha már ezen gondolkozol akkor a későbbiekben sanszos hogy alakulni fog köztetek valami.
Viszont ez se 100%.Igazából magadban kell eldöntened.Azok az emberek meg nem tudom.. lehet nem láttak még fiú-lány barátságot de az is lehet hogy tényleg nekik lesz igazuk.
Szerintem, ha a sráccal csak hülyülsz, de szerinted helyes, meg sokat gondolkodsz rajta, meg elpirulsz meg minden.... akkor lehet, hogy tényleg csak nem akarod bevallani magadnak...
De ha a srác lehetséges, hogy érez irántad (vagy elöbb-utóbb érezne), akkor le kéne állítanod, ha már van barátod, meg minden.
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!