Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolja ezt mindenki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja ezt mindenki?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött hogy van egy srác az eggyel fölöttem lévő osztályban aki elkezdett hülyülni a haverjával meg velem meg minden...ebédnél is egy asztalnál ülünk meg minden...a suliban egy csomó ember azt hiszi hogy mi együtt vagyunk amikor csak barátok vagyunk...(nekem eleve van barátom) a barátnőim azt mondják hogy összeillenék a sráccal...ma is megölelt hülyeségből meg minden...azt mondják én sem merem bevallani magamnak hogy tetszik...amikir megölelt mindenki odajött és azt mondták hogy mennyire elpirultam...és zavar ha nincs a közelembe...de akkor se érzek iránta semmit...nem azt mondom hog csúnya de...akkor is...

Mi a véleményetek?

2016. okt. 3. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem az hogy ha már ezen gondolkozol akkor a későbbiekben sanszos hogy alakulni fog köztetek valami.

Viszont ez se 100%.Igazából magadban kell eldöntened.Azok az emberek meg nem tudom.. lehet nem láttak még fiú-lány barátságot de az is lehet hogy tényleg nekik lesz igazuk.

2016. okt. 3. 22:19
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 nem tudom mit érzek...amíg nem volt a barátom addig le se szartak mostmeg az osztályukból 4 srác (ő is benne van)folyton rajtam lógnak (ma pl.odajött hozzám egy másik srác és megölelt vagy mondta hogy szeretném megfogni a kezed és megfogta) és ez kicsit kezd fura lenni...a barátnőm rámszólt hogy ne pasizzaka barátom háta mögött...de nem tetszik egyik srác se...vagy...nem tom..( abban az egyben bizonytalan vagyoook) :
2016. okt. 3. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
elég ribisen viselkedsz hallod
2016. okt. 3. 23:01
 4/8 Esztroj ***** válasza:
osztom az előző véleményét
2016. okt. 3. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha a sráccal csak hülyülsz, de szerinted helyes, meg sokat gondolkodsz rajta, meg elpirulsz meg minden.... akkor lehet, hogy tényleg csak nem akarod bevallani magadnak...

De ha a srác lehetséges, hogy érez irántad (vagy elöbb-utóbb érezne), akkor le kéne állítanod, ha már van barátod, meg minden.

..

2016. okt. 4. 17:24
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 mondtam a srácnak meg alapból rudja h van barátom...
2016. okt. 4. 19:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudja*
2016. okt. 4. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:

rúdja

tudja

dugja ... xD

2016. okt. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!