Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miben kéne változtatnom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kéne változtatnom?

Figyelt kérdés
Lassan 17 éves leszek, de még sosem volt pasim, még az első csókom se volt meg. Voltak fiúk akik tetszettek, de az egyiktől a távolság választott el, a másik pedig totál félreérthetően közeledett felém (én azt hittem tetszem neki, pedig csak barátkozni akart), a harmadikból pedig teljesen kiábrándultam (röviden egy köcsög lett a srác). Bevallom rosszul esik hogy az összes barátnőm már bepasizott, én meg még mindig szingli vagyok. Tudom hogy az ilyennel nem szabad sietni, és én örülök az ő boldogságuknak, de én is szeretnék boldog lenni mostmár. Viszont nekik több szabadidejük van mint nekem.Egy nagyon kemény gimibe járok, mellette pedig rengeteg délutáni és esti munkám van. Mindenhol igyekszek helyt állni, empatikus vagyok, próbálok ott segíteni ahol tudok, és még csúnyának sem mondanám magam (164 cm és kb 55-58 kg, szőke haj, babaarc, sötétkék szem). Valszeg közrejátszik az hogy nagyon sok elfoglaltságom van, és sokat kell tanulnom, de idegesít hogy senki sem érdeklődik irántam úgy.

2023. jan. 31. 13:14
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:
100%
Még bármi összejöhet, ne változtass.
2023. jan. 31. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Lassan 17 leszel... hát ez borzalmas. :D Nincs hova sietned. Ismerek olyan csajokat akik szűzként és pasi nélkül kezdték az egyetemet/főiskolát. Azóta pedig túl vannak pár kapcsolaton már. :)
2023. febr. 1. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is kemény gimibe jártam, dolgoztam mellette. Felvételiztem a mérnöki karra, és ott talált meg a szerelem 20 évesen. Könnyebb olyan helyen párt találni szerintem, ahol azonos célokkal és hasonló érdeklődési körű emberekkel vagy körülvéve.

24/N

2023. febr. 3. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!