Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben kéne változtatnom?
Szerintem ne keseredj el!
Azt írod, hogy szeretnél már te is boldog lenni.... ez az egyetlen forrás, hogy boldog legyél?! Nem gondolnám...
Nagyon céltudatos, okos lánynak tűnsz, döntsd el mi a fontos számodra, hogy legyen pasid vagy az általad említettek.... Nem mindig kapunk meg mindent!
1# " egyébként ha egy fiú már irogat több mint 50%az esélye hogy akar valamit." Helyesbítek: szinte majdhogynem biztos, hogy akar valamit. :D
Csak úgy jókedvemből én sem írogatok egy lánynak, a szándék mindig ott van bennem, és a legtöbb fiúban is, mégha ezt tagadják is.
Kérdező:
A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz ilyenkor, ha erősen, görcsösen azt szeretnéd, hogy legyen valakid. Ezeknek a kapcsolatoknak általában az a vége, hogy valójában nem is érzel iránta semmit, és előbb, vagy utóbb (de inkább előbb) vége lesz.
Normális lánynak tűnsz, nem hinném, hogy veled lenne a probléma. Szimplán nem úgy működik ez a dolog, hogy minden összejön. Nekem sem volt még senkim, vagyis volt, de nevetségesen rövid ideig tartott és pontosan azért, amit írtam is. Én is görcsösen ragaszkodtam a kapcsolathoz. Ráírtam minden lányra, míg végül az egyikkel összejött a dolog, majd vége is lett, szinte azonnal.
Továbbra is fókuszálj magadra, tanulj, fejleszd magad. Ismerkedj Te is, akár online. De ne stresszelj rá, és ne görcsölj rá arra, hogy Te minden áron kapcsolatot szeretnél, mert nem lesz jó vége.
A legfontosabb szabály: Aki egyedül nem boldog, az párkapcsolatban sem lesz az.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!