Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemlem meg a boldogságot? 20/F
Figyelt kérdés
Szögezzük le az elején, hogy tisztában vagyok vele, hogy a boldogság szubjektív.
Vannak, hobbijaim, tudom élvezni az életet, de most én a szerelmi életbeli boldogságra gondolok. Van akinek kevésbé fontos van akinek egyátalán, de én azok közé tartozok akiknek számít, mert jól esne, ha nem csak egyedül gitározgatnék, hanem mondjuk lenne is valaki akinek játszhatok, egy egy szép számot. Egy lány akivel elmehetek közös programokra gyakran, és nyilván aki fontos lehet nekem és fordítva. Akárhogy törekszek, nem volt még soha ilyenben részem, a sexet nem is említem, soha sem csináltam, viszont nem akörül forog a fejem, sokkal inkább, a romantika számít nekem.
#10 Ez érthető, teljesen okés elvárás, viszont nem tudom hány éves vagy. Mert egy 20éves vagy fiatalabb lánynál(nőnél) viszont szerintem még kicsit irreális, vagy akkor érdemesebb lenne 16 vagy fiatalabb lányoknál probálkoznom? Mert én normálisnak tartom magam és nem kihasználnám a lányt, megbecsülném ahogy kell, tehát korkülönbség szerintem nem probléma.
2022. dec. 24. 21:41
12/25 anonim válasza:
Figyelj nem kell pont fiatalabbat vagy idősebbet keresned.Lehet pont meg fogsz tetszeni egy tapasztaltabb lánynak/nőnek.Aztán majd úgy is alakul a dolog.Ismerek egy olyan férfit,aki minden téren tapasztalt,ért a nőkhöz,és sok nő ismerőse van még is szingli már 6 éve,és nem találja a szerelmet.Szóval hidd el,nagyooooon felelseges ezen görcsölnöd,de tényleg.Amúgy meg úgy is repülni fognak rád a nők,ha látják rajtad,hogy megbecsülöd őket.Ennyi.A legfontosabb,NE görcsölj.Csak lazán.
2022. dec. 24. 22:46
13/25 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, hogy tapasztalt vagy sem, nem azt nézem egy nőben. Korban pedig a pont velem egykorúak vonzottak mindig is, 1 év plusz ami még, de más korosztály sokkal távolább áll tőlem. Viszont ez egy jó alkalom arra, hogy megkérdezzem : tényleg nem lenne érdemesebb fiatalabbaknál? Mert én úgylátom ez egy megoldás lehet a problémámra. Könnyű amúgy azt mondani, hogy ne stresszeljek rá, hidd el én már 5 éve ugyanott tartok, hozzászoktam, nem rémülök halálra, de zavaró. És mi lenne, ha esetleg te lennél a helyembe? Lehet, hogy te még extrém szinten is görcsölnél. Kivülállóként könnyű tanácsokat adni, ámbár nehezebb JÓ és HASZNOS tanácsokat adni.
2022. dec. 24. 23:09
14/25 anonim válasza:
Most komolyan mit írjak még erre?😃oké,akkor stresszelj rá,és akkor biztos sokkal jobb lesz.Nem,még a nőket is eljieszted.Értsük már meg,hogy azzal,hogy görcsölünk valamin,és nagyon akarjuk nem fog összejönni.Ez magától fog jönni,és nem úgy,hogy görcsösen keresgéled.Ismerkedj.Beszélgess.Lépj fel Tinderre.Van,aki ott találta meg a párját💁🏽♀️ hidd el 18 évesen lányként én is voltam ilyen helyzetben,hogy görcsösen kerestem,és semmi értelme nem volt inkább a link emberek találtak meg. És igazából a férfiak később vesztik el.Nincs ebben semmi.Apám 21 éves volt,és anyám,aki 16 éves volt elvette a szüzességét.Anyámnak előtte már volt egy barátja. Annyira megnehezítette az életem,mikor görcsösen keresgéltem...semmi értelme nem volt.Zavaró...akkor tegyél ellene.Vagy megtalálod vagy nem💁🏽♀️lehet idén már lesz valakid.
2022. dec. 24. 23:42
15/25 A kérdező kommentje:
Hát idén már biztos nem
2022. dec. 25. 00:15
16/25 A kérdező kommentje:
Amúgy , hogy működik, hogy a fiúk késöbb vesztik el? Nem 2 ember kell a szexhez? 1 férfi meg 1 nő, tehát akkor valszeg 1 férfi k@r szanaszét minden nőt és a többi ezért veszíti el késöbb, a nők meg ugye korábban? Mert más logikus magyarázat nincs erre, bocsi de ezt te írtad és kicsit érdekesnek találom
2022. dec. 25. 00:17
17/25 anonim válasza:
Kérdező, te annyira retardált vagy, hogy kár veled foglalkozni. Nem egy ember kúr szét mindenkit, de mivel a lányok többnyire idősebb, tapasztalt pasit keresnek, így nekik ez könnyebben megy, mint a fiúknak. De akadj már le erről a szűzesség témáról, mert amilyen jónak beállítottad magad, hogy neked nem a szex kell, annyira sokat rágódsz ezen. Pont rohadtul mindegy, hogy fiatalabbat vagy idősebbet keresel, mindig lesz, aki nem akar egy 20 éves szűzzel randizni. Azért, hogy ennyire semmire nem jutottál eddig a csajozással, egyedül magadat okolhatod, mert ahogy idősödsz, egyre nehezebb lesz. Az elvárások már csak nőni fognak feléd, a lehetőségeid meg legfeljebb csökkenni.
Látom, hogy mindenre is van valami válaszod, nem éppen megfelelő stílusban, de többre mennél vele, hogyha ezt az időt inkább önfejlesztéssel töltenéd, mert az itteni válaszokkal nem sokat fogsz haladni semerre.
2022. dec. 25. 10:57
18/25 A kérdező kommentje:
Nyelvet tanulok, gitározok, ismeretterjesztő videókat nézek, sorozatokat angolul, és gyakran próbálok ki új dolgokat, pl a tőzsdét. Illetve amikor kedvem van rajzolok, ebből leginkább az emberi test rajzolásán van mit fejlesztenem. Szóval én szabadidőmbe nem feltétlen hülyeségeket csinálok.
2022. dec. 25. 11:46
19/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg csak azért tértem ki az előző témára, mert nem értettem először, de igazad van, fiatalabb lányok plusz idősebb srácok kombinációval valósul meg, tehát mindenképp célszerű a fiatalabbak felé nyitni.
2022. dec. 25. 11:48
20/25 anonim válasza:
#19 próbáltam rávilágítani, hogy hülyeség az elméleted, de látom nem jött össze. Csak hogy idézzem magam: a lányok többnyire idősebb, TAPASZTALT pasit keresnek. Ebből neked az utóbbi semmilyen körülmények között sincs meg, pedig ez a fontosabb. Azt próbáltam megértetni, hogy fiatalabbak és idősebbek között is tudsz találni olyat, akinek nem lesz, szóval felejtsed el, hogy bármit is számít a kor. Sőt, lehet, hogy pont egy nálad 1-2 évvel idősebbet fogsz megtalálni, aki le se szarja, hogy mennyi tapasztalatod van, mert már eleget szexelt ahhoz, hogy ez egyáltalán ne számítson, mikor párt keres
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!