Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lányok! Mekkora korkülönbség az elegendő?
Ha a 18-as által linkelt diagram igaz, akkor az ember egy nagyon elcseszett lény. A diagram szerint egy 13 éves a férfiak szemében vonzóbb mint egy 16 éves, pedig a pubertás még 16 évesen se fejeződött be sokaknál. Akkor mi értelme van a serdülésnek egyáltalán ha a férfiak úgyis a gyerekekre izgulnak? Egy 13 évesnek még be sem állt a ciklusa, sokaknak kb. ilyen idősen jött meg. Egy 13 éves lány amúgy is könnyebben belehal a szülésbe, mint egy 20 éves (mert ugye még a serdülőkor közepén van, a teste nem fejlődött ki rendesen, nem áll készen a gyerekszülésre). És régen a szülés volt az egyik leggyakoribb halálok a fiatal lányoknál. Szóval szerintem ez baromság, ilyenekkel csak a pedofilok nyugtatják magukat.
Én is ismerek idősebb pasikat akik azt hiszik, hogy bejönnek a fiatal lányoknak, közben meg a hátuk mögött mindenki creepy-nek tartja őket és csak kínból mosolyognak rá (én is lány vagyok és ki szoktuk beszélni a hátuk mögött mindig az ilyen férfiakat, hogy milyen undik).
Lehet kibeszélitek, a barátnőid közben kínosan mosolyognak rád, hogy milyen uncsi vagy, aztán mennek harmincasokkal dugni. De neked nem mondják el, mert uncsi vagy.
Egyébként a 16 magasabb pontot ért el a grafikonon, mint a 13.
De szerintem is kicsit furák az eredmények, általában a 16-18 a legvonzóbb kor az ilyen statisztikák szerint.
Megjegyzem, pl ez a lány itt 13 éves, szerinted embertelen pedóság ha valaki dughatónak ítéli?
"Lehet kibeszélitek, a barátnőid közben kínosan mosolyognak rád, hogy milyen uncsi vagy, aztán mennek harmincasokkal dugni. De neked nem mondják el, mert uncsi vagy."
Xdddd. Vergődjél csak, tata.
Húú, látom, ideget ért :D Meglesz!
De én azt mondom, ha valaki ilyen uncsi, legalább grafikont tudjon olvasni.
57
Vannak, de csak időlegesen, ugyanis megnőnek. Butaság kor alapján párt keresni, bár az igaz, hogy kb. mindenki azt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!