Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lányok! Mekkora korkülönbség az elegendő?
Ez itt csak egy pedofil, írsz vmi kommentet aztán vissza írja, hogy “sexxxxy”. Egy normális felnőtt ember nem akar semmit egy tizen éves kislánytól.
Sztm az utcán próbálj felszedni ilyen lányokat, ott a nép biztos értékeli majd a pedofil fejed 1-2 pofonnal.
De tényleg nem értem, akik ezeket írják mint pl te is 4. miért nem a korosztályodban válogatsz akkor?
Ja mert ott nem tudod elhitetni vele ezeket az “értékeket” meg “erőt” mert simàn leszűrik rólad, hogy lúzer vagy.
A kislányokat könnyű bolondítani persze.
Nem véletlen nem kelletek ti a korotok belieknek.😂
Ha nem értesz valamit, akkor kérdezz, és ne feltételezz. Ezt nem tanította még meg senki? Volt velem egykorú, magas beosztású barátnőm 7 évig, akivel együtt is éltünk. Szóval ez nem jött be.
Fogadd el: az emberek eltérnek egymástól. Tök felesleges ítélkezni, keresd a saját boldogságod, és ne máséban vájkálj. Így talán még hozzád is többen fognak vonzódni.
ha már cimkézünk, akkor nem pedo, hanem efebofil
És szerintem nem valami széles spektrumon vannak tapasztalataid a témában.
Én azt mondanám, hogy az élet mindenféle területén segíteni, támogatni, lehetőségeket adni. Szexuálisan viszont keményen uralni és használni. Ez egy nagyon jó dinamika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!