Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Apakomplexusos lányok! Mekkora...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexusos lányok! Mekkora korkülönbség az elegendő?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok és milyen korú párt akartok? Volt már jóval idősebb férfival kapcsolat vagy csak szeretnétek? Apukátokkal milyen a viszony, és a család mit szólna hozzá, ha szülőkkel egyidős társatok lenne? Csak szex- vagy komolyabb kapcsolatot tartotok elképzelhetőnek? Ti is érettebbnek tartjátok magatokat a korosztályotoknál vagy kimondottan az vonzó, hogy más közegből és háttérrel érkeztek?

2022. nov. 17. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim válasza:
81%
Nálam volt 20-30 év is. 30 vagyok
2023. febr. 2. 13:07
 32/65 anonim ***** válasza:
81%

19 eves vagyok es 30 eves a pasim szerintem ez tökre rendben van.

Aki ezt le pedozza az szimplan nem normalis idiota es csak irigy kutya, de az ilyenekkel nem kell foglalkozni. 🤷

2023. febr. 3. 21:46
 33/65 anonim ***** válasza:
76%
ATTÓL nem apakomplexusos a lány, mert igéne van ÉRETT férfire, aki vigyáz rá és nem kihasználja. Valaha 16 éves lánynak már udvaroltak és 18 évesen feleségül vették. BOCS, de szerintem egy 16-18 éves tinilány INKÁBB barátkozzon egy TISZTA életű 30 as sráccal, mint egy leromlott életű 16-18 éves ivós-diszkóban dugós-nyeszlett, munkaképtelen tanulatlan takony atomhülyegyerekkel... Teli van velük a középsulik egy része. Mert az most a menő. Minket, jó kiállású idősebb srácokat kinéznek a mai lányok... tisztelet a kivételnek.
2023. márc. 10. 12:13
 34/65 anonim ***** válasza:
21%

32-es, te már 19 évesen nem vagy gyerek.

Ha 30 éves barátod van (és nem pasid), akkor az AKKOR van rendben, ha nem a szexre épültök. Különben nagy a baj. F

2023. márc. 10. 12:21
 35/65 anonim válasza:
85%
Ebbe a retkes rothadt mai társadalomban egyesek szemében az is pedofil, aki kedvesen rámosolyog egy szép arcú 16 évesre és kedvesen előre engedi a metrón. Valaha ezt megtiszteltetésnek vették.
2023. márc. 10. 12:23
 36/65 anonim ***** válasza:
20%

Kecskeméten apáskodnék én is :D

Kit érdekel a sok erkölcs harcos véleménye. :D

37/f :P

2023. márc. 18. 06:06
 37/65 anonim ***** válasza:
79%

17 évesen jöttem össze 24 évessel.

Eltelt már 2 év, és még mindig együtt vagyunk, most fogunk össze költözni.

Aki elítéli, azt leszarom, mi közük hozzánk? :D A saját életével foglalkozzon.

2023. márc. 26. 19:18
 38/65 anonim ***** válasza:
10%

Pedofilok gyülekezete ez a kérdés már november óta. Imádnivaló, hogy ennyire pörgetik még mindig a papókák és a komplexusos lánykák. Bezzeg mi jó lessz amikor felcsinál majd titeket 25 évesen egy 55 éves bácsika, jobb esetben is van az életéből hátra 10 év, mily jó lessz egyedülálló anyaként leélni az életeteket. 😂 (Persze utánna majd kifoghattok egy elkeseredett palit akinek még ti is megfeleltek a kolonccal együtt)

Piiiisssz

2023. márc. 27. 07:18
 39/65 anonim ***** válasza:
19%
#38 -as teljes mértékben egyet értek
2023. márc. 27. 18:55
 40/65 anonim ***** válasza:
És, kedves kérdező, neked volt már veled egy korú após-, anyósjelölted? Hogy fogadtak?
2023. ápr. 20. 17:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!