Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusos lányok! Mekkora korkülönbség az elegendő?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok és milyen korú párt akartok? Volt már jóval idősebb férfival kapcsolat vagy csak szeretnétek? Apukátokkal milyen a viszony, és a család mit szólna hozzá, ha szülőkkel egyidős társatok lenne? Csak szex- vagy komolyabb kapcsolatot tartotok elképzelhetőnek? Ti is érettebbnek tartjátok magatokat a korosztályotoknál vagy kimondottan az vonzó, hogy más közegből és háttérrel érkeztek?2022. nov. 17. 17:44
41/65 anonim válasza:
33 as vagyok. Aki le mert pontozni, varom a privatjat es majd megnevellek kisfiam.
42/65 anonim válasza:
3 as, vegyél vissza, mert bosszabt... Attól senki nem pedofil, hogy 30 évesen 16 éves a szerelme. Es te még tisztesseges srácról nem hallottál még aki házasságig nem szexel? Biztonságban van az a lany mellette, mint a fostakony tinifiúkkal akik csak kefelni akarnak es semmi mashoz eszuk nincs... Mondd ezt a pedofilos dumat a romaknak, ahol gondos anyuka sokszor egy 16 eves es a 26 eves ferje becsulettel dolgozik, megse pedofil... meg is nevelne téged az a népcsoport... Pedofil az, aki 14 év alattival szexuálni akar, de az lehet akár 15 is, akkor is pedo .
43/65 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyi dolgot tud megadni az illető, vagy az igényeim ki tudja e elégíteni. És ez nem feltétlen pénz kérdése.
44/65 anonim válasza:
húúúúúú g*ci pedofilok gyülekezete...és még be is vallják:)))) Az önkontroll miatt ember az ember és férfi a férfi ... Maradjon csak a fejetekbe amit gondoltok!
46/65 anonim válasza:
Én vagyok a buta? Szerelem és szépség , költői, de sajnos nem tartalmazza azt a részt, amikor a 40 éves faszi b*ssza a kiscsajt. Van az a korkülönbség amit el lehet fogadni, de itt nagyon sokan téveszmések ... A komplexusok pedig nem pozitív dolgok, tehát ne kihasználni kéne azokat a lányokat akik ezzel rendelkeznek. De lehet, hogy néhányan a kommentelők között pedig kisebbségi komolexussal kűzdenek:/
47/65 anonim válasza:
"De lehet, hogy néhányan a kommentelők között pedig kisebbségi komolexussal kűzdenek:/"
Sebaj, írni meg majd megtanulsz.
48/65 anonim válasza:
Elírtam, de úgylátszik magadra vetted ígyis:)
49/65 anonim válasza:
#44 #46
Te kire vagy irigy? A fiatal lányokra, mert megkaphatják a csúcson lévő férfiakat, vagy a férfiakra, mert megkaphatják a csúcson lévő lányokat? Mi mind boldogok vagyunk, csak te picsogsz méregzsákként. Szerintem önvizsgálat, egy kis meditáció, kevesebb gonosz hiszti, és te is vonzóbbá válsz mások számára. Sosem késő elkezdeni harmóniába kerülni, és boldogan élni, furkálódás helyett. Minden jót. :)
50/65 anonim válasza:
Én véletlen találtam meg ezt a posztot nézegetve a nyitott kérdéseket. Nem vagyok irigy a pedofilokra. Az értelmes lányokat pedig biztos nem kaphatjátok meg, mert ők normális szerelemre vágynak, egy helyes , kedves sráccal nem pedig 50 éves lerobbant fószerekkel akik gyik-en bizonygatják az igazukat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!