Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni akik nem isznak, nem cigiznek, nincs tetoválásuk, piercingjük, festett hajuk, műkörmük és még intelligensek is?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 19:41
12/40 anonim válasza:
Oltatlannak nem kell lennie a lányoknak? Eddig az is feltétel volt.
13/40 anonim válasza:
Ezek a dolgok egyáltalán nem ördögtől valók ha nem viszi túlzásba az ember. Ha valakinek van pl egy piercingje vagy tetoválás vagy hétvégén megiszik egy sört valahol attól még nem lesz rögtön buta vagy közönséges.
14/40 A kérdező kommentje:
14
A piercing és a tetoválás ronda, ha egy nő sört iszik az meg kifejezetten undorító
2022. okt. 16. 11:12
15/40 anonim válasza:
ott ahol nem teszed fel két havonta ezt a kérdést😘
16/40 A kérdező kommentje:
Most tettem fel először, összetévesztesz valakivel
2022. okt. 16. 11:43
17/40 anonim válasza:
Én például ilyesmi csaj vagyok, bár sminkelni imádok, az tény. De az összes többit én is elutasítom.
18/40 A kérdező kommentje:
Imádsz? ez azt jelenti hogy 5 kg vakolat szokott rajtad lenni?
2022. okt. 16. 11:48
19/40 A kérdező kommentje:
csak kérdem
2022. okt. 16. 11:48
20/40 anonim válasza:
Nem. Hétköznapokon korrektor, szempillaspirál és szájfény van rajtam. Attól függetlenül, hogy szeretek sminkelni, nem kenem ki magam ribinek.
De ilyen hozzáállással nem csodálom, hogy nincs senkid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!