Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Festett vörös, barnászöldes szemű lánynak mennyi
esélye van átlagba a fiúknál?
Engem nem taszít az ilyesmi, csak általában nem tudják tolerálni, ha stílusban és személyiségben nagyon más a pasi.
2016. szept. 22. 09:40
2/9 A kérdező kommentje:
Az öltözködésemen nem igazán látszik a zenei stílus. jó van 1-2 bandás pólóm/trikóm amiket nem a divat miatt veszek fel úgy hogy nem tudom ki a zenekar. nem acélbetétes bakancsba járok vagy ilyesmi :/ Sőt a magassarkút meg a szoknyát is kifejezetten szeretem....
Nem csak ebből áll egy nő.
Többi tulajdonságod?
2016. szept. 22. 11:56
Ezek az eddigi paraméterek rendkívűl vonzok, a zenével sincs semmi baj. Milyen magas vagy? és mi a érdekel hobby stb? Amugy eddig azt mondanám h a 90%-nak bejönnél. Vagy legalább is nekem teljesen.
2016. szept. 22. 12:05
5/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit bőven mondani így magamról. Egyetemista vagyok, tanulok, imádok olvasni, tanultam én is gitározni aputól. Nagyon szeretek rajzolni,festeni, kivitelezni dolgokat. Nagyon kommunikatív vagyok. Rossz tulajdonságom is akad, hogy nagyon durván makacs,önfejű és konok tudok lenni, viszont őszinte vagyok, még csak füllenteni se tudtam normálisan a 19 évem alatt konkrétan. Dolgozok is mellette diákmunkán, állatkedvelő is vagyok, szeretek a barátaimmal lenni és inkább összeülni sörözni , sztorizni, mint már mondtam.
tökéletes vagy, bolond az aki nem jön veled össze.
2016. szept. 22. 15:24
Az extrovertáltat leszámítva, azt hiszem sok tényezőben hasonlítunk :D
Szerintem hülye az, aki a rockosabb ízlésed miatt "elszaladna". Én még sosem futottam bele ilyenbe, de ha valaki emiatt nem érdeklődne többet, szerintem jobban is járnék- mert lássuk be, aki ennyi alapján ítél az nem lehet túl értelmes.
Szerintem rossz közegben keresgélsz, a művészek között is rengeteg rocker van (írtad hogy festesz, ugye?) és más stílusú emberek is. Ráadásul az ilyen emberek tapasztalatom szerint elfogadóbbak.
Próbálj meg máshol ismerkedni, esetleg.
2016. szept. 22. 20:28
9/9 anonim válasza:
Mintha engem írtál volna le (leszámítva a sportot meg a zenész apukát). Nekem sincs senkim, sose voltam elég a pasiknak annyira, hogy mondjuk elhívjanak randizni stb...
pedig én még kezdeményezni is szoktam.
2016. szept. 23. 10:55
Kapcsolódó kérdések: