Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szeretnék egy vörös...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék egy vörös hajú barátnőt, de még odamenni sincs merszem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a természetes vörös hajú fiatal lányokat,oda vagyok értük... Úgy ahogy mindenki más is... Ezért félek oda menni egy vöröshöz (alapvetően minden lányhoz) mert a vörös lányokat keresi más fiú is és gondolom nagyon sok hódolójuk van és akkor miért pont én lennék jó neki? :( Nem tudom érdemes lenne-e.

Ez lenne a másik hogy nincs alapból sem önbizalmam.. Mikor meg egy kis időre van akkor meg valamiért rossz embernek érzem magamat.

Tudom hogy a vörös lányok kedvesek és nem bunkón utasítana vissza, de épp ezért szereti őket MEGTÖBB fiú és így semmi eséllyem :(

Mit tehetnék hogy legyen önbizalmam odamenni lányokhoz? Főleg vörösekhez mert ők nagyon ritkák :/

16/f

2015. jún. 9. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Tévedésben élsz. Hatalmas tévedésben. Nem mindenki szereti a vörös hajúakat.
2015. jún. 9. 16:01
 2/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menj oda hozzájuk,nem tudom hol laksz,de én soha életemben nem láttam természetes vörös hajú lányt,aki szép is.Nem mondom hogy mind csúnya,de olyan jellegtelenek,átlagosak,semmilyenek,csak a hajszínük különleges bennük.Sőt a sokuknál a vörös haj mellé fehér bőr és szeplők is járnak,ami pedig nagyon csúnya...de kinek a pap,kinek a paplan:)) Szóval ne izgulj,a jóízlésü fiúknak nem tettszenek,mert tényleg nincs bennük extra,persze nem lebeszélni akarlak,csak a véleményemet mondtan el,na cső.
2015. jún. 9. 16:22
 3/8 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb srácnak tuti nem az esetei a vörös hajú lányok, csak szimpla meglátás, szóval hajrá, szedd össze magad, menni fog:D
2015. jún. 9. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:

"sőt a sokuknál a vörös haj mellé fehér bőr és szeplők is járnak,ami pedig nagyon csúnya..."

Ááá, a világon amiért legjobban meg tudok őrülni egy szép vörös hajú csaj fehér bőrrel és szeplőkkel :D

2015. jún. 9. 18:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezen most meglepődtem hogy nem sok fiú esete a vörös 0.o Mert én akárhol olvastam erről azt írták hogy nekik nagyon bejön.. Ezért nem értem...de lehet hogy az a kis társaság akinek bejön.

De példának itt van a 4. Es válaszoló és ő is rajong a vörösért.

Igen, a vörös hajhoz szeplő is jár.. Én nagyon szeretem a szeplős lányokat :) Persze nem a nagyon durvát...(ez alatt arra gondolok hogy szinte teljesen pelepi az arcát) ami a teljes arcon van elszórva nekem az is tetszik :) és szerintem nem csúnya... SZERINTEM.... Sokkal szebb a természetes szeplő mint a telesminkelt arc amit tulajdonképpen nem is látsz. ( Púderekre, alapozókra gondolok nem a szemfesték és szempillaspirálra.)

"Jó ízlésű fiúk.."

Ha nekem a vörös tetszik az már nem jó ízlés? :O

Mindegyik színű tetszik és nem is ezen múlik, de nálam a vörös mindig elsőbbseget élvez.. Nagyon szeretem :)

2015. jún. 9. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem pont a vörösek nem jönnek be, nagyon nem. Amúgy meg valahogy próbáld összeszedni magad és szólítsd le, ha meg nem ismered veszíteni valód sincs, ha neki is bejössz akkor meg nem kerget el :)
2015. jún. 9. 23:16
 7/8 A kérdező kommentje:

Ha egy nagyon világos vörös lányról van szó akinek a szemöldöke is világos na azt megértem hogy nem szeretitek azt bevallom tényleg nem szép (tisztelet a kivetelnek).

Olyanokra gondoltam akiknek egyszinű mindenük, de viszont sötétebb vörös :) Hogy látszódjom az arcán ami kell.

Még mindig ugyan úgy odavagyok a vörösökért *.* :D Szerintem olyan különleges.. Mégha csak a "szőrzete" színéről van szó.. Ott van sok szőke, barna, fekete (akik szintén tetszenek és ugyan úgy bejönnek nekem csak a vöröset imádom a legjobban.), de én meg egy vörösen rikító lány mellett ébredek. :)

2015. jún. 10. 16:50
 8/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyen típus jön be neked, önbizalmat csak úgy szerezhetsz ha próbálkozol a lányoknál. Minden próbálkozás után könnyebb lesz az ismerkedés, hisz tudni fogod mi az a szöveg ami bejön a legtöbb lánynak, és mi az ami nem. Előbb-utóbb lesz pár pozitív élmény, ami meghozza az önbizalmad.
2015. jún. 24. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!