Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnék egy vörös hajú barátnőt, de még odamenni sincs merszem, mit tegyek?
Nagyon szeretem a természetes vörös hajú fiatal lányokat,oda vagyok értük... Úgy ahogy mindenki más is... Ezért félek oda menni egy vöröshöz (alapvetően minden lányhoz) mert a vörös lányokat keresi más fiú is és gondolom nagyon sok hódolójuk van és akkor miért pont én lennék jó neki? :( Nem tudom érdemes lenne-e.
Ez lenne a másik hogy nincs alapból sem önbizalmam.. Mikor meg egy kis időre van akkor meg valamiért rossz embernek érzem magamat.
Tudom hogy a vörös lányok kedvesek és nem bunkón utasítana vissza, de épp ezért szereti őket MEGTÖBB fiú és így semmi eséllyem :(
Mit tehetnék hogy legyen önbizalmam odamenni lányokhoz? Főleg vörösekhez mert ők nagyon ritkák :/
16/f
"sőt a sokuknál a vörös haj mellé fehér bőr és szeplők is járnak,ami pedig nagyon csúnya..."
Ááá, a világon amiért legjobban meg tudok őrülni egy szép vörös hajú csaj fehér bőrrel és szeplőkkel :D
Ezen most meglepődtem hogy nem sok fiú esete a vörös 0.o Mert én akárhol olvastam erről azt írták hogy nekik nagyon bejön.. Ezért nem értem...de lehet hogy az a kis társaság akinek bejön.
De példának itt van a 4. Es válaszoló és ő is rajong a vörösért.
Igen, a vörös hajhoz szeplő is jár.. Én nagyon szeretem a szeplős lányokat :) Persze nem a nagyon durvát...(ez alatt arra gondolok hogy szinte teljesen pelepi az arcát) ami a teljes arcon van elszórva nekem az is tetszik :) és szerintem nem csúnya... SZERINTEM.... Sokkal szebb a természetes szeplő mint a telesminkelt arc amit tulajdonképpen nem is látsz. ( Púderekre, alapozókra gondolok nem a szemfesték és szempillaspirálra.)
"Jó ízlésű fiúk.."
Ha nekem a vörös tetszik az már nem jó ízlés? :O
Mindegyik színű tetszik és nem is ezen múlik, de nálam a vörös mindig elsőbbseget élvez.. Nagyon szeretem :)
Ha egy nagyon világos vörös lányról van szó akinek a szemöldöke is világos na azt megértem hogy nem szeretitek azt bevallom tényleg nem szép (tisztelet a kivetelnek).
Olyanokra gondoltam akiknek egyszinű mindenük, de viszont sötétebb vörös :) Hogy látszódjom az arcán ami kell.
Még mindig ugyan úgy odavagyok a vörösökért *.* :D Szerintem olyan különleges.. Mégha csak a "szőrzete" színéről van szó.. Ott van sok szőke, barna, fekete (akik szintén tetszenek és ugyan úgy bejönnek nekem csak a vöröset imádom a legjobban.), de én meg egy vörösen rikító lány mellett ébredek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!