Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves fiúk! Nektek tetszenek a vörös lányok? Baj ha vannak szeplőim? Nagy hátrány?
Figyelt kérdés
Én ha bemegyek az osztályomba a fiúk lefujjognak. Sosem volt barátom, a fiúk lenéznek. Barátnőm sok van, szóval nem hiszem hogy undok lennék velük. Minden barátnőmnek volt már pasija, rám meg undorodva néznek. Mi a baj velem?
(Ha arra gondoltok, nem sajnáltatom magam, csak kíváncsi vagyok)
14/L
2016. szept. 20. 10:09
1/10 anonim válasza:
Még gyerekek, a vörös szeplős lányok gyönyörűek. De majd rájönnek egyszer. Addig is sokat fogsz még fejlödni szépülni meg minden. Hagyd rájuk, mosolyogj egyet szépen és menny tovább.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. szept. 20. 12:10
3/10 anonim válasza:
Nekem tetszenek a szeplők olyan cukik szoktak lenni :)
4/10 anonim válasza:
Vörös+szeplő a legnagyobb gyengém *_* 14/f
5/10 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi gond a vörösökkel :)))))
17f
6/10 Sanya456123 válasza:
Vörös a király! A szeplő pedig illik a vöröshöz.
7/10 anonim válasza:
nyugi, a fiúk a te korodban nagyon éretlenek. Hidd el, csak pár évvel idősebb korosztály nagyon értékeli a vörös hajat, szeplőt egy lányban:)
fordítva is igaz, sok lánynak is bejön a szeplős srác (mint nekem, haha) csak főleg az általános iskolában ezt kicsúfolják, mert más, ritkább.
Valószínű, hogy semmi baj nincs veled, csak még fiatalok hozzád ;)
8/10 Gipsz Jakab #42 válasza:
Nehany ev mulva rajonnek majd hogy mekkora gyokerek voltak es egymast fogjak taposni erted.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2016. szept. 21. 16:40
10/10 anonim válasza:
A vörös+szeplő a világ legjobb kombója. Osztályban van is egy ilyen lány és nagyon nagyon szép *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!