Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek baj hogy ilyen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj hogy ilyen a felfogásom?

Figyelt kérdés
Tehát, lány vagyok, es tudni kell rolam hogy rengeteg romantikus filmet néztem/nézek, szinte filmeken nőttem fel, a mostani kedvencem, ez a Miután film volt, Nos lényeg a lényeg hogy nem tudom ki hogy van vele, mindenkinek más az ideálja a családi háttere, de én mindig is olyan fiút képzeltem el magam mellé (belsőleg) mint a hardin a filmből, nyilvan nem dettó ugyanolyat, de egy olyat aki a javába fiu, es mivel a mai világba (tisztelet a kivételnek, illetve nem akkarok meg bántani senkit) de a mai vilagba kevés az olyan Fiú/Férfi aki igazabol az is lenne. Jobban nyavajognak mint a lányok, el várják hogy a lányok udvaroljanak, es egyszerűen valahogy mások, nagyon nagyon mások, lehet az a baj hogy szinte filmeken nőttem fel, es most olyan életre is vágyom, ugymond, vagy nem tudom, de semmi extra nincs ebbe a fiúba, Szereti a lányt akivel van, igaz elegge toxikus kapcsolata van, de kész, nekem ez az ideális pasi, sokak szerint ne éljek álom vilagba ilyen fiú nem létezik, unokabattyam szerint meg hülye az, aki azt mondja hogy álom az, az élet mint ez a "Miután" film es ilyen nem létezik. Mert szerinte semmi extra nincs a fiúba, nagy a világ lehet ilyet találni.
2022. szept. 7. 23:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az első részét láttam a miutánnak, és nekem is eléggé tetszett Hardin. Viszont nem akarnék ilyen barátot magamnak.

Elég sokszor voltam már szerelmes. Évekkel ezelőtt egy ilyen rosszfiú típusú fiúba. Izgalmas volt vele kavarni, de a végén csak csalódtam benne. Nem kívánom azt hogy bárcsak ne történt volna meg, de abban biztos vagyon hogy újra nem szeretnék ilyen fiúba beleszeretni. Én azt tapasztaltam hogy nem vagy nekik igazán fontos, inkább csak valaki akivel eljátszadozhatnak. Persze vannak közöttük kivételek de ritka. Legutoljára pedig egy "kedves fiú" típusúba. Vele tényleg azt érezhettem hogy fontos vagyok valakinek és felvídította a napjaimat. :)

2022. szept. 9. 19:02
 22/30 A kérdező kommentje:
Igazából nekemse konkrétan Hardin kell, hanem hogy hasonló, akinek tenyleg segiteni tudok, megváltozik, és nem játszadozik, nyilvan 89%ban ilyen fiúra vágynak a lányok, foleg a velem egykorúak, es ebbol kb sztem 50% h talál az ember ilyen fiut, tehát nagyon ritka.
2022. szept. 9. 21:20
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szabad tudni hogy hány éveseket értel a veled egykorúak alatt?
2022. szept. 9. 21:23
 24/30 anonim ***** válasza:
56%
én is Németországban (Hessen) élek, ahogy pedig olvasom a mondataidat látom hogy te meg erdélyi vagy :DD
2022. szept. 12. 23:16
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, akkor tisztázzuk. Ha nem olvastad a könyveket, nem ismered rendesen Hardint, sem Tessát, sem az egész történetet. Nem azt mondom, egész jók a filmek, de az csak adaptáció, és meglehetősen szabadon értelmezi a könyvhűség fogalmát, tehát, egy csomó dologban eltér a könyvektől, finomítva ezzel a valódi sztorit.

Az pedig, hogy Tessét nem használták ki, marhaság. Egy srác összejött vele csak azért, hogy fogadásból elvegye a szüzességét! Szerinted mi kéne még ahhoz, hogy ez kimerítse a kihasználás fogalmát??

Oké, igaz, közben beleszeretett, de ez nem változtat azon, hogy milyen pö.sfejként viselkedett. És értem én, hogy rossz volt a gyerekkora, de basszus, a srác egyetemista, addigra azért csak túl kellett volna már tennie magát a dolgokon!Ha pedig esetleg nem sikerült volna, kezelést kellett volna kapnia, mert amit csinált az nem normális.

Ha te egy ilyen pasit, és egy ilyen toxikus kapcsolatot akarsz magadnak, az a te dolgod, de ha minden szegény sorsú seg.fejt idealizálsz sok fájdalom és csalódás vár rád, mert az élet nem film, és ezek a fiúk nem szeretnek beléd, csak kihasználnak, hogy aztán ugorhassanak tovább, a következő áldozatra.

2022. szept. 22. 23:15
 26/30 A kérdező kommentje:
24. Fogalmam sincs milyen lehet akkor ezek szerint az igazi Tessa, illetve Hardin a könyvek szerint, de én most full a filmrol beszélek.
2022. szept. 23. 09:35
 27/30 A kérdező kommentje:
Hát amugy pont ettől félek én is, hogy az élet nem film, ezért is irtam ki, hogy ki kérjem mások véleményét, hogy egyaltalan normalis hogy filmbeli életet szeretnék. Most nyilvan nem teljesen, azert annyira hulye nem vagyok, de pl hasonlót, de eskuu ha majd egyszer lesz egy barátom, akibe full szerelmes leszek, mindenkepp leírom hogy milyen lett. Mert amugy én is kivancsi vagyok, lehet full el fog térni a mostani idealomtol.
2022. szept. 23. 09:38
 28/30 A kérdező kommentje:
Pont ez az egesz filmek amugy a lenyege, ha jol értelmeztem, hogy nem tudta senki hogy milyen problémái traumái vannak, tehát pszichológushoz se járt vagy bármi ilyesmi.
2022. szept. 23. 09:40
 29/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. okt. 28. 12:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Ó. Te. Jó. Ég.

Full.

2022. okt. 28. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!