Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj hogy ilyen a felfogásom?
Én csak az első részét láttam a miutánnak, és nekem is eléggé tetszett Hardin. Viszont nem akarnék ilyen barátot magamnak.
Elég sokszor voltam már szerelmes. Évekkel ezelőtt egy ilyen rosszfiú típusú fiúba. Izgalmas volt vele kavarni, de a végén csak csalódtam benne. Nem kívánom azt hogy bárcsak ne történt volna meg, de abban biztos vagyon hogy újra nem szeretnék ilyen fiúba beleszeretni. Én azt tapasztaltam hogy nem vagy nekik igazán fontos, inkább csak valaki akivel eljátszadozhatnak. Persze vannak közöttük kivételek de ritka. Legutoljára pedig egy "kedves fiú" típusúba. Vele tényleg azt érezhettem hogy fontos vagyok valakinek és felvídította a napjaimat. :)
Na jó, akkor tisztázzuk. Ha nem olvastad a könyveket, nem ismered rendesen Hardint, sem Tessát, sem az egész történetet. Nem azt mondom, egész jók a filmek, de az csak adaptáció, és meglehetősen szabadon értelmezi a könyvhűség fogalmát, tehát, egy csomó dologban eltér a könyvektől, finomítva ezzel a valódi sztorit.
Az pedig, hogy Tessét nem használták ki, marhaság. Egy srác összejött vele csak azért, hogy fogadásból elvegye a szüzességét! Szerinted mi kéne még ahhoz, hogy ez kimerítse a kihasználás fogalmát??
Oké, igaz, közben beleszeretett, de ez nem változtat azon, hogy milyen pö.sfejként viselkedett. És értem én, hogy rossz volt a gyerekkora, de basszus, a srác egyetemista, addigra azért csak túl kellett volna már tennie magát a dolgokon!Ha pedig esetleg nem sikerült volna, kezelést kellett volna kapnia, mert amit csinált az nem normális.
Ha te egy ilyen pasit, és egy ilyen toxikus kapcsolatot akarsz magadnak, az a te dolgod, de ha minden szegény sorsú seg.fejt idealizálsz sok fájdalom és csalódás vár rád, mert az élet nem film, és ezek a fiúk nem szeretnek beléd, csak kihasználnak, hogy aztán ugorhassanak tovább, a következő áldozatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!