Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek baj hogy ilyen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj hogy ilyen a felfogásom?

Figyelt kérdés
Tehát, lány vagyok, es tudni kell rolam hogy rengeteg romantikus filmet néztem/nézek, szinte filmeken nőttem fel, a mostani kedvencem, ez a Miután film volt, Nos lényeg a lényeg hogy nem tudom ki hogy van vele, mindenkinek más az ideálja a családi háttere, de én mindig is olyan fiút képzeltem el magam mellé (belsőleg) mint a hardin a filmből, nyilvan nem dettó ugyanolyat, de egy olyat aki a javába fiu, es mivel a mai világba (tisztelet a kivételnek, illetve nem akkarok meg bántani senkit) de a mai vilagba kevés az olyan Fiú/Férfi aki igazabol az is lenne. Jobban nyavajognak mint a lányok, el várják hogy a lányok udvaroljanak, es egyszerűen valahogy mások, nagyon nagyon mások, lehet az a baj hogy szinte filmeken nőttem fel, es most olyan életre is vágyom, ugymond, vagy nem tudom, de semmi extra nincs ebbe a fiúba, Szereti a lányt akivel van, igaz elegge toxikus kapcsolata van, de kész, nekem ez az ideális pasi, sokak szerint ne éljek álom vilagba ilyen fiú nem létezik, unokabattyam szerint meg hülye az, aki azt mondja hogy álom az, az élet mint ez a "Miután" film es ilyen nem létezik. Mert szerinte semmi extra nincs a fiúba, nagy a világ lehet ilyet találni.
2022. szept. 7. 23:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%
A felhasználóneved “é” betűvel kezdődik?
2022. szept. 8. 10:32
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem tudom. Pár vonásával tudok azonosulni a srácnak, viszont a csajjal nem. Nem tartom jó alakításnak azt a filmet. Igazából én az a srác vagyok aki kihasznált már pár lányt de olyanokkal sose tudtam megtenni akiket túl jószívűnek tartottam mert nem akartam elszámolni a lelkiismeretemmel. Na Hardin is valami ilyesmi lenne de már pontosan nem emlékszem az egész filmre. 20/F
2022. szept. 8. 10:47
 13/30 A kérdező kommentje:
12. Hát a tessát a filmből lényegébe nem használta ki, sőt ő volt az a lány akit tiszta szívből szeretet.
2022. szept. 8. 11:05
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom amugy, nekem mindig is az ilyen tipikus rossz fiuk jottek be, akibe valamilyen szinten vannak lelki gondok meg ilyenek, meg amúgy en meg pont hogy az ilyen tipikus magamnak való jo kislány vagyok, aki életébe még nem csinalt olyan dolgot h "na most vége" meg nekem is sok lelki problémám van, meg családi sztorik stb, de amúgy szerintem érdemesebb megnézni a filmet, és onnan lehet megtudni hogy milyen a Hardin a filmből. Bár nekem tényleg a hasonló fiúk jonnek be. Meg amugy amira rá jöttem az, az hogy a legtöbb ember hiába ugy jonnek ossze hogy ellentétek, valami közös akkor is van bennük.
2022. szept. 8. 11:13
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

Épp azt mondom hogy azokat a lányokat én sem akiket sajnálnék megbántani. Tehát az ilyen tipik jókislányokat sose használtam ki. Az átlag szerencsecsomagokat bármikor, még poén is. De volt már nemegyszer hogy fűzés közbe meggondoltam magam és mondtam a csajnak hogy te figyu én amúgy csak megakartalak dugni viszont sajnálnálak kihasználni mert tök aranyos vagy. Ja családi problémák nálam is voltak, meg lelki bajaim de nagyon ritka hogy beszéljek róla bárkivel inkább magamba folytom. Sokszor elvetemült vagyok de vannak határok amiket igyekszek betartani hogy lehetőleg ne kerüljek börtönbe vagy ne legyen nagy gáz ami után csak fogom a fejem hogy mindent elb*sztam. Na ez lennék én :D

2022. szept. 8. 11:20
 16/30 NTBS ***** válasza:
49%
Nincs veled baj.
2022. szept. 8. 15:04
 17/30 anonim ***** válasza:
50%

Olvastam a konyveket, boven eleg volt belole. Hardin egx undorito karakter (foleg az elejen meg a beforeban) . Egyaltalan nem romantikus. Semmi romantika nincs a konyvekben. A srac veszelyes onmagara es masokra is. Onpusztito eletet el ( ha vele van Tessa, ha nem). Trumatikus gyerekkora volt, es sokaig nem is kezeltette magat ( a problema es a konyv kiindulo pontja) , nem tanult meg segitseget kerni. Szerintem az, hogy szeretsz valakit nem azt jelenti, hogy annyi szaron, amit a negy konyv osszefoglal (de legyen inkabb harom, mert a negyedik konyv sokkal pozitivabb) tamogatod es o nem akar valtozni (kellett neki a tavolsag Tessatol) .

Ha ilyen ember kell neked, hat tessek. Le van irva a konyvben mi volt.

18l

2022. szept. 8. 16:33
 18/30 A kérdező kommentje:
Igazából én sose olvastam azt a könyvet, és elvileg sokkal de sokkal másabb a könyv és a film. De pl ez meg a te véleményed mindenkinek màs a véleménye, idealja stb. Amúgy nekem az első rész tetszett a legjobban (Eddig csak a filmeket lattam, a könyvet nem olvastam)
2022. szept. 8. 18:47
 19/30 anonim ***** válasza:
50%
túl sok betű :(
2022. szept. 8. 20:44
 20/30 anonim ***** válasza:
20%

Nem rossz filmsorozat a Miután.

Igaz én inkább a misztikusabb dolgokat szeretem. Az eddigi legjobb, amit láttam az a Only Lovers Left Alive (Halhatatlan szeretők) volt.

2022. szept. 9. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!