Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj hogy ilyen a felfogásom?
12-es vagyok.
Épp azt mondom hogy azokat a lányokat én sem akiket sajnálnék megbántani. Tehát az ilyen tipik jókislányokat sose használtam ki. Az átlag szerencsecsomagokat bármikor, még poén is. De volt már nemegyszer hogy fűzés közbe meggondoltam magam és mondtam a csajnak hogy te figyu én amúgy csak megakartalak dugni viszont sajnálnálak kihasználni mert tök aranyos vagy. Ja családi problémák nálam is voltak, meg lelki bajaim de nagyon ritka hogy beszéljek róla bárkivel inkább magamba folytom. Sokszor elvetemült vagyok de vannak határok amiket igyekszek betartani hogy lehetőleg ne kerüljek börtönbe vagy ne legyen nagy gáz ami után csak fogom a fejem hogy mindent elb*sztam. Na ez lennék én :D
Olvastam a konyveket, boven eleg volt belole. Hardin egx undorito karakter (foleg az elejen meg a beforeban) . Egyaltalan nem romantikus. Semmi romantika nincs a konyvekben. A srac veszelyes onmagara es masokra is. Onpusztito eletet el ( ha vele van Tessa, ha nem). Trumatikus gyerekkora volt, es sokaig nem is kezeltette magat ( a problema es a konyv kiindulo pontja) , nem tanult meg segitseget kerni. Szerintem az, hogy szeretsz valakit nem azt jelenti, hogy annyi szaron, amit a negy konyv osszefoglal (de legyen inkabb harom, mert a negyedik konyv sokkal pozitivabb) tamogatod es o nem akar valtozni (kellett neki a tavolsag Tessatol) .
Ha ilyen ember kell neked, hat tessek. Le van irva a konyvben mi volt.
18l
Nem rossz filmsorozat a Miután.
Igaz én inkább a misztikusabb dolgokat szeretem. Az eddigi legjobb, amit láttam az a Only Lovers Left Alive (Halhatatlan szeretők) volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!