Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli lányok akiknek még nem volt párkapcsolata! Miért nem volt?

Mert nem tudhattam, a fiúknak is tetszettem e. Nem mertem lépni.
Nem mertem kezdeményezni, csak egyszer, de azt hagyjuk is.
És most sincs senkim, tetszik valaki, de nem tudom, ő is viszont érez e bármit irántam :(

1. Dagadt vagyok.
2. A lányos pasikra bukok, akikből kevés van, azok is melegek.
3. Biszex lévén lányokkal is próbálkoztam, de voltak visszahátrálásra okaim, még ha alakult volna bármi is véletlenül. Túl fiatal, nem merek kezdeményezni, de ő se fog, mert ő is félénk, anyám homofób és félek, hogy kiderül a helyeztet
4. Introvertált vagyok, a kör ezzel le is szűkült az iskolai, kolis ismeretségi körömre.
5. Ha a neten próbálkoztam, nem sikerült fenntartanom az érdeklődést.

Ha valaki elkezdett tetszeni vagy szerelmes lettem nem viszonozta.
Akiknek még én tetszem, azok meg nekem nem.
Plusz introvertált vagyok.

sok ideig nem is volt igényem egy kapcsolatra, tanulásra koncentráltam, elvoltam a barátaimmal, családommal.
kábé 18 éves koromban kezdtem el úgy érezni, hogy fejben elértem oda, arra az érettségi szintre, hogy készen állok arra, hogy ha érkezik valaki az életembe aki tetszik, akkor meg tudok majd nyílni számára érzelmileg, képes leszek intim kapcsolat kialakítására.
most 19 vagyok, eddig még senki nem mozgatott meg. voltak akiknek én tetszettem, sajnos én nem viszonoztam az ő érzéseiket, így nem lett belőlük semmi.
egyébként szeptembertől egyetemre új városba kerülök, új közegbe és környezetbe úgyhogy bízom abban, hogy az új emberek között lesz majd valaki, aki megtetszik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!