Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli lányok akiknek még nem volt párkapcsolata! Miért nem volt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 20:57
1/18 anonim 

válasza:

Mert még egy sráccal sem találkoztam, akivel el tudnám képzelni magam hosszú távon.
3/18 anonim 

válasza:

1-2: Ennyire magasan vannak az igények, vagy ennyire rossz a felhozatal?
29/F
4/18 anonim 

válasza:

Én egyrészt nem foglalkoztam a dologgal, másrészt senki nem mozgatott meg bennem semmit
Elvárásom igazából csak annyi lenne, hogy érezzek valamit a másik iránt, de ez még nem történt meg, csak egyszer, halványan, de az is egyoldalú volt, és annyira gyenge, hogy nem is fájt, hogy nem lett belőle több
5/18 anonim 

válasza:

4: Köszönöm, hogy ezt elmondtad.
6/18 anonim 

válasza:

Nekem is ez, még senki sem volt számomra megfelelő.
7/18 anonim 

válasza:

Próbáltátok jobban is megismerni, mélyebben mint a felszín? #3
A személyes tapasztalatom az, hogy minden emberben ott van egy értékes ember, csak sokan nem veszik a fáradságot hogy valóban megismerjék.
Persze olyan is van hogy nem illenek össze, ezt sem zárom ki.
8/18 anonim 

válasza:

Most a kérdező több profilról is ír?
9/18 anonim 

válasza:

Nem a kérdező vagyok, csak érdekesnek találtam a kérdést, és a válaszokat, és én is belekérdeztem, hátha okosabb leszek. #3
10/18 anonim 

válasza:

Azért nem volt még eddig kapcsolatom. Hozzáteszem most vagyok 19 éves. Mert azt hiszem sokáig nem álltam készen fejben egy komoly kapcsolatra. Gondolok itt a 14-16 éves énemre/időszakomra. Jól megvoltam egyedül. A tanulásra, saját magamra koncentráltam. Az első próbálkozásaim azok már mind azután voltak, hogy betöltöttem a 17-et. Egyébként valószínűleg most azért nincs, mert, akik esetleg jobban bejönnek azoknál mindig kiderül, hogy én csak a haverlány zónáig jutottam. Mostanában egyre többet dumálok srácokkal, akik nem a gimis osztálytársaim és nyitott szemmel várok. Nem sietek el semmit. Ebben biztosan nem. Ismerkedni és beszélgetni mindig van kedvem aztán kitudja miből lesz komolyabb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!