Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18 év körüli lányok akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év körüli lányok akiknek még nem volt párkapcsolata! Miért nem volt?

Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 20:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert még egy sráccal sem találkoztam, akivel el tudnám képzelni magam hosszú távon.
2022. júl. 17. 21:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanez, mint az első.
2022. júl. 17. 21:45
 3/18 anonim ***** válasza:
25%

1-2: Ennyire magasan vannak az igények, vagy ennyire rossz a felhozatal?

29/F

2022. júl. 17. 22:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én egyrészt nem foglalkoztam a dologgal, másrészt senki nem mozgatott meg bennem semmit

Elvárásom igazából csak annyi lenne, hogy érezzek valamit a másik iránt, de ez még nem történt meg, csak egyszer, halványan, de az is egyoldalú volt, és annyira gyenge, hogy nem is fájt, hogy nem lett belőle több

2022. júl. 17. 22:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
4: Köszönöm, hogy ezt elmondtad.
2022. júl. 17. 22:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez, még senki sem volt számomra megfelelő.
2022. júl. 17. 22:51
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Próbáltátok jobban is megismerni, mélyebben mint a felszín? #3

A személyes tapasztalatom az, hogy minden emberben ott van egy értékes ember, csak sokan nem veszik a fáradságot hogy valóban megismerjék.

Persze olyan is van hogy nem illenek össze, ezt sem zárom ki.

2022. júl. 17. 22:55
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
Most a kérdező több profilról is ír?
2022. júl. 17. 23:42
 9/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem a kérdező vagyok, csak érdekesnek találtam a kérdést, és a válaszokat, és én is belekérdeztem, hátha okosabb leszek. #3
2022. júl. 17. 23:46
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem volt még eddig kapcsolatom. Hozzáteszem most vagyok 19 éves. Mert azt hiszem sokáig nem álltam készen fejben egy komoly kapcsolatra. Gondolok itt a 14-16 éves énemre/időszakomra. Jól megvoltam egyedül. A tanulásra, saját magamra koncentráltam. Az első próbálkozásaim azok már mind azután voltak, hogy betöltöttem a 17-et. Egyébként valószínűleg most azért nincs, mert, akik esetleg jobban bejönnek azoknál mindig kiderül, hogy én csak a haverlány zónáig jutottam. Mostanában egyre többet dumálok srácokkal, akik nem a gimis osztálytársaim és nyitott szemmel várok. Nem sietek el semmit. Ebben biztosan nem. Ismerkedni és beszélgetni mindig van kedvem aztán kitudja miből lesz komolyabb a dolog.
2022. júl. 18. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!