Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha egy fiú 20 évesnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú 20 évesnek néz ki, de igazából 30-hoz közelít és te mondjuk 17-18 körüli vagy, akkor az mennyire probléma párkapcsolat kialakításánál?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nem az igazi korát mondja neked, mert annyira hihető külsőleg :) Később elmondja, akkor nagyon haragszol?

Na jó... én vagyok az a fiú...

2016. júl. 6. 22:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Ez rossz témakör!! nem vagy tini!! Ha a saját korosztályodban nem tudsz nőt találni, akkor mi értelme egy nálad fele annyi idős számodra "kislányt" megrontani??
2016. júl. 6. 22:12
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Mivel hazudik,és aztán kiderül örökre elásná magát nálam. Nekem az őszinteség egy fő dolog.
2016. júl. 6. 22:14
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Attól függ mennyire szeretem azt a fiút és mióta hazudik róla.
2016. júl. 6. 22:15
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy ilyen alapvető dologban hazudik...akkor másban is simán. Legalábbis én kinézném ezek után belőle.

Jó, az igaz, hogyha megmondta volna az igazi korát, akkor nem úgy áll hozzá a csaj és inkább elutasító lesz (már ha magamból indulok ki), mert ilyenkor még ennyi korkülönbség sok.

De, most akkor is...ez nem szép dolog. Összejönni biztos nem jönnék össze vele, de barátnak még okés.

17/L

2016. júl. 6. 22:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk 1 hete összejöttünk és óvatosan közlöm veled a tényt, közben a saját nézőpontomat megvédve és aggodalmam kifejezve, hogy a korom elriasztana esetleg az elején.
2016. júl. 6. 22:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Pontosan hány éves vagy?
2016. júl. 6. 22:33
 7/16 anonim válasza:

Szerintem már inkább az elején őszintének kell lenni.Inkább elfogadnék egy őszinte idősebb pasit,mint egy olyat aki hazudik.

17/L

2016. júl. 6. 23:03
 8/16 anonim ***** válasza:

"Tegyük fel, hogy nem az igazi korát mondja neked, mert annyira hihető külsőleg :)"

Ez a lehető legrosszabb, amit tehetsz.

Ezzel 100%-ban elcseszel mindent.

Ja, és ismerkedj a saját korosztályoddal!

2016. júl. 6. 23:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Biztos hogy szakítanék és magamat ismerve, jó ideig nem mernék közel kerülni egy fiúhoz se. Megköszönném az illető FÉRFINEK (mert 30-hoz közel már nem igazán fiú) hogy tönkrevágta a lelkivilágom :"D Na de komolyan, ha egy ilyen dologban hazudna már a legelején..barátnak se lenne jó, párkapcsolat meg pláne nem lenne.
2016. júl. 7. 11:33
 10/16 A kérdező kommentje:
Jaj ugyan, ez csak egy kis huncutság :P
2016. júl. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!