Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175-186 cm körüli lányok ti milyen magas fiúval járnátok?
Ha lehet kort is írjatok! Én 177 cm magas vagyok kb a barátnőm olyan 0,5 cm-el alacsonyabb mint én. Néha hord magassarkút max 5-6 cm-set. De a cipő engem is magassít! De nagyon jól elvagyunk és egymásért szeretjük egymást. És nem vagyok tipikusan az a Mitsubishis pénzes, menő csávó! 3,5 éve vagyunk együtt! Én pl szeretem a kb velem egymagas lányokat. 168-170 cm felett is jó már. Nekem 155 körűl lehet kb az alja! 182-183 cm felett viszont már lehet kicsit sok!
21/F, 16/L
Na és a szülei engedték amúgy is. 18 évesen is engedték volna, de még akkor nem tőltöttem be. Másrészt már akkor szerettük egymást mindketten. Kicsit gondolkodtam azon, hogy az cink lehet, hogy nincs minimum 14 éves a lány. De utána rájöttem, hogy nem ez a lényeg meg úgy tudom 17 évesen még amúgy is legális. Bár 14 éves kora előtt megsem fordúlt a fejembe, hogy lefeküdjek vele. Az övébe szintúgy nem. És nem vagyok perverz sem, nem is voltam. Eleve ha az lettem volna akkor a szex is lényeges lett volna.
De mindegy mert 13 évesen rám is mászott 16 éves csaj. A kérdésre várok válaszokat, melette kommentálhatok ehhez is. De akkor ti nem értitek az igazi szerelem lényegét. Most a magasságba bele lehet kötni! Mert az a felszines mikor egy 170 cm körüli csaj azt mondja nem jön össze pl 190 alatti pasival :D!
Mit, érdekel Téged, hogy a haverjaidnak mi jön be?
Van barátnőd, foglalkozz vele és saját magaddal. Ne másokkal. Még mindig nem értem a kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!