Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 175-186 cm körüli lányok ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175-186 cm körüli lányok ti milyen magas fiúval járnátok?

Figyelt kérdés

Ha lehet kort is írjatok! Én 177 cm magas vagyok kb a barátnőm olyan 0,5 cm-el alacsonyabb mint én. Néha hord magassarkút max 5-6 cm-set. De a cipő engem is magassít! De nagyon jól elvagyunk és egymásért szeretjük egymást. És nem vagyok tipikusan az a Mitsubishis pénzes, menő csávó! 3,5 éve vagyunk együtt! Én pl szeretem a kb velem egymagas lányokat. 168-170 cm felett is jó már. Nekem 155 körűl lehet kb az alja! 182-183 cm felett viszont már lehet kicsit sok!

21/F, 16/L

2020. júl. 1. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban nem számít a magasság. Akinek számít, az vagynem volt még igazán szerelmes, vagy olyan is. Ha jól kijöttök, akkor teljesen mindegy, hogy ki milyen magas. Ez a normális hozzállás. Azért röhej, hogy 3,5 év után még ezen agyalsz. Ugyan én a "neked kb az alja" alatt vagyok, tehát nem engem kérdeztél. :D
2020. júl. 1. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bravó, köszönjük hogy megosztottad boldog kapcsolatod történetét egy gagyi kérdésbe bújtatva. Kéne taps funkció az oldalra hogy most elhasználjam rájad.
2020. júl. 1. 21:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mióta pénzes a mitsubishi?
2020. júl. 1. 22:02
 4/13 Lybra ***** válasza:
79%
Szóval amikor összejöttetek, akkor te voltál 17-18 éves a barátnőd meg 12-13??? Én ilyen szituációban nem a magasság miatt aggódnék. ><"
2020. júl. 1. 22:10
 5/13 A kérdező kommentje:

Na és a szülei engedték amúgy is. 18 évesen is engedték volna, de még akkor nem tőltöttem be. Másrészt már akkor szerettük egymást mindketten. Kicsit gondolkodtam azon, hogy az cink lehet, hogy nincs minimum 14 éves a lány. De utána rájöttem, hogy nem ez a lényeg meg úgy tudom 17 évesen még amúgy is legális. Bár 14 éves kora előtt megsem fordúlt a fejembe, hogy lefeküdjek vele. Az övébe szintúgy nem. És nem vagyok perverz sem, nem is voltam. Eleve ha az lettem volna akkor a szex is lényeges lett volna.

De mindegy mert 13 évesen rám is mászott 16 éves csaj. A kérdésre várok válaszokat, melette kommentálhatok ehhez is. De akkor ti nem értitek az igazi szerelem lényegét. Most a magasságba bele lehet kötni! Mert az a felszines mikor egy 170 cm körüli csaj azt mondja nem jön össze pl 190 alatti pasival :D!

2020. júl. 1. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha megértem, hogy neked milyen szempontból lényeges a kérdés, válaszolok. Barátnőd van, nem párt keresel, akkor nem tök mindegy?
2020. júl. 1. 22:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a kapcsolat sem lesz annyira hosszú életű, abban biztos vagyok. Mit érdekel téged ennyire a magasság téma? A kiscsaj nagy eséllyel magasabb lesz nálad, mivel még csak 16, fog még nőni. Ja és lassan eljön az idő, hogy élni akar (bizony-bizony, ez hamarosan megtörténik), nem letapadni egy olyan pasinál, aki ennyire túl agyal egy jelentéktelen dolgot. Szóval hozzád hasonló korút keress, magasságban meg amilyet akarsz, ha neked ez a lényeg.
2020. júl. 1. 22:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Azért lényeges a kérdés mert vannak 2 haverom aki kb velem egy magas. És a 175-186 cm magas lányok jönnek be nekik. Meg egy kis kíváncsiság is még plusszban..
2020. júl. 1. 23:54
 9/13 anonim ***** válasza:

Mit, érdekel Téged, hogy a haverjaidnak mi jön be?

Van barátnőd, foglalkozz vele és saját magaddal. Ne másokkal. Még mindig nem értem a kérdést....

2020. júl. 2. 14:30
 10/13 A kérdező kommentje:
14:46 Igen mert félnek ha esetleg kb velük egymagas vagy magasabb lányba esnek bele. Akkor nem lesz esélyük a magasságuk miatt. Mivel ők is 175-177 cm körűl vannak!
2020. júl. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!