Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 175-186 cm körüli lányok ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175-186 cm körüli lányok ti milyen magas fiúval járnátok?

Figyelt kérdés

Ha lehet kort is írjatok! Én 177 cm magas vagyok kb a barátnőm olyan 0,5 cm-el alacsonyabb mint én. Néha hord magassarkút max 5-6 cm-set. De a cipő engem is magassít! De nagyon jól elvagyunk és egymásért szeretjük egymást. És nem vagyok tipikusan az a Mitsubishis pénzes, menő csávó! 3,5 éve vagyunk együtt! Én pl szeretem a kb velem egymagas lányokat. 168-170 cm felett is jó már. Nekem 155 körűl lehet kb az alja! 182-183 cm felett viszont már lehet kicsit sok!

21/F, 16/L

2020. júl. 1. 21:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És ez alapján lennék kíváncsi magas lányok tanácsára, hogy mi a megfelelő nekik. Tudom, hogy ez emberfüggő de kíváncsi vagyok a többség mit írna hány cm a min :D!
2020. júl. 2. 14:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem érted, hogy magasság nem számít? Sem a lányoknál, sem a fiúknál. Csak annál, aki csak a külsőségekre ad, válogatós, ribi...Nem a magasság alapján választ az ember párt magának. 21 éves létedre ezt azért illene tudni. Ezek szerint a haverjaidnak sincs semmi tapasztalata a nőkkel, a szerelemmel (meg úgy általánosságban semmivel) mint ahogy neked sincs. Különben nem tetted volna fel ezt a kérdést...
2020. júl. 2. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

Na ezt a kérdést pont nekem tették fel.:D 175 cm vagyok és Én csak magasabb fiúval jönnék össze. Ha egymagasak vagyunk, az se baj, de ne legyen nálam alacsonyabb. Nem érezném magamat nőnek mellette, főleg ha magassarkút húznék. Márpedig nagyon szeretek azt hordani.:) De persze ha nagy a láv meg minden, nem számít a magasság. De biztos zavarna egy picit.

Ha megyek buliba mindig azt figyelem hogy melyik fiú tűnik ki a tömegből. Ez már amolyan berögzültségem, főleg mert engem régen nagyon zavart a magasságom. Bár akkor még nem nyúltak meg annyira az osztálytársaim/fiú haverjaim, szóval sokáig magasabb voltam tőlük.

2020. júl. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!