Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hány üzenetet kaptok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány üzenetet kaptok egy átlagos nap folyamán instagramon?

Figyelt kérdés
És hogy kezelitek? Nektek nem idegesítő egy idő után a sok ember?

2022. jún. 8. 12:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Én nem tudom honnan jön ez az elgondolás hogy a lányoknak több százan írnak egy nap stb. Max az ilyen influencereknek. Hozzátenném régen nekem is többen írtak, akkoriban nyilvános volt a fiókom is. Amikor privát ott egy uzenet sem jött. Most pedig kint van egy csomó kép a párommal szóval szintúgy nulla.
2022. jún. 9. 13:53
 12/19 anonim ***** válasza:
#3as valaszoloval vigyazzatok mert elkezd nektek non stop irogatni. Nekem is le kellett állítanom.
2022. jún. 9. 16:46
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
#12 jó vicc, senkinek nem írtam, 12es írt rám, konkrétan tiltanom kellett, olyan cringe volt
2022. jún. 9. 17:36
 14/19 anonim ***** válasza:
43%

az csak félig igaz, írtam hogy ne írj többet szépen kérlek és utána megint írtal, hogy te tiltasz csak hogy tiéd legyen az utolsó szó.

Csak azért tiltottál hogy visszafogd magad és ne akarj többet írni nekem mert megszállott vagy.

2022. jún. 9. 17:41
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
#14 konkrétan már letiltottalak, ne zaklass már itt is
2022. jún. 9. 17:53
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Ügyes vagy, az maradjon is úgy kérlek. Ez meg nem hozzád szólt.
2022. jún. 9. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak természetről posztolok képet, szerintem csak sejteni lehet, hogy nő vagyok. Azon kívül egy olyan üzenetek jönnek, hogy "légyszi kövess be" :)
2022. jún. 13. 12:40
 18/19 anonim válasza:
És ha lánynak egy tetszik ő is ráírhat vagy az már fura?
2022. júl. 30. 21:04
 19/19 anonim válasza:
Instan gondoltam
2022. júl. 30. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!