Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hány üzenetet kaptok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány üzenetet kaptok egy átlagos nap folyamán instagramon?

Figyelt kérdés
És hogy kezelitek? Nektek nem idegesítő egy idő után a sok ember?

2022. jún. 8. 12:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Egyet sem. Csak gyakorin kapok ismerkedős üzeneteket. Sokáig nem volt kint instán se képem, de most hogy van, nem sokat változott a helyzet. Lehet, hogy valaki szerint előny, de annyira jól esne már ha valaki nem bányarémnek látna.
2022. jún. 8. 12:30
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Semennyit.
2022. jún. 8. 13:06
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Instagrammon nem sokat, mert pribát fiókom van, így nem írhat akárki. Facebookon már inkább. Alapból nem olyan sokan, max olyan 1-2 ember egy héten, de amikor posztolok valamit csoportokba, ilyenkor nyilván többen látják a profilom és van hogy 10-15 üzenetet is kapok. Privátot nem kérek, nincsenek kint kihívó képeim, de csinos vagyok.

Idefesíteni nem idegesít, de nem is írok vissza mindenkinek, csak a normálisan megfogalmazott, udvarias, kultúrált üzenetekre, amik nem hemzsegnek a nyelvtani hibáktól. De mindenkit udvariasan visszautasítok, mert jelenleg nem keresek párt.

2022. jún. 8. 13:48
 4/19 anonim ***** válasza:
4%

De ismerkedési szándékkal válaszolsz azoknak akiknek írsz, nem?

2022. jún. 8. 14:03
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
#4 nem, csak nem akarok bunkó lenni, olyanokkal akik írtak egy normális kedves üzenetet, azzal, hogy nem válaszolok. Nem ismerkedem neten
2022. jún. 8. 14:20
 6/19 anonim ***** válasza:
23%

Okes, de milyen jellegű üzeneteket kapsz? :D

Hogy mi a receptje a mézeskalácsnak?

2022. jún. 8. 14:27
 7/19 anonim ***** válasza:
88%

Instan nem vagyok fent :D

Facen iden kb 4et kaptam, de nincs is nagyon fent kepem.

Itt kaptam mar vagy szazat... xd

Egyebkent nem igazan reagalok ra, van barátom, szóval nem foglalkozom velük.

2022. jún. 8. 16:20
 8/19 anonim ***** válasza:
64%

Facen és instán mióta nem vagyok privát kb 8-an válaszolgatnak hetente a storyjaimra, plusz néhányan csak rám írnak hogy szeretnék e ismerkedni stb.

Nekem snapen a legrosszabb a helyzet, ott naponta 20-an is be szoktak addolni, és nem tudom hogy találnak be folyton. :D

Általában a normális üzenetekre válaszolok, de akik meztelen képért kuncsorognak, vagy küldenek azokat csak tiltom.

2022. jún. 8. 16:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Instán még nem kaptam üzenetet eddig, Facebook-on két évente egyet ha kapok esetleg. Bár azt hozzáteszem hogy az Insta fiókom privát és nincsenek kint képek, a Facebook-on vannak kint képek, de 3-4 éve nem frissítettem semmit, nem tettem ki semmit, nagyjából csak az iskola miatt használom.
2022. jún. 8. 17:47
 10/19 anonim ***** válasza:
53%
#6 többségében nyilván ismerkedős üzeneteket
2022. jún. 8. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!