Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány üzenetet kaptok egy átlagos nap folyamán instagramon?
Instagrammon nem sokat, mert pribát fiókom van, így nem írhat akárki. Facebookon már inkább. Alapból nem olyan sokan, max olyan 1-2 ember egy héten, de amikor posztolok valamit csoportokba, ilyenkor nyilván többen látják a profilom és van hogy 10-15 üzenetet is kapok. Privátot nem kérek, nincsenek kint kihívó képeim, de csinos vagyok.
Idefesíteni nem idegesít, de nem is írok vissza mindenkinek, csak a normálisan megfogalmazott, udvarias, kultúrált üzenetekre, amik nem hemzsegnek a nyelvtani hibáktól. De mindenkit udvariasan visszautasítok, mert jelenleg nem keresek párt.
De ismerkedési szándékkal válaszolsz azoknak akiknek írsz, nem?
Okes, de milyen jellegű üzeneteket kapsz? :D
Hogy mi a receptje a mézeskalácsnak?
Instan nem vagyok fent :D
Facen iden kb 4et kaptam, de nincs is nagyon fent kepem.
Itt kaptam mar vagy szazat... xd
Egyebkent nem igazan reagalok ra, van barátom, szóval nem foglalkozom velük.
Facen és instán mióta nem vagyok privát kb 8-an válaszolgatnak hetente a storyjaimra, plusz néhányan csak rám írnak hogy szeretnék e ismerkedni stb.
Nekem snapen a legrosszabb a helyzet, ott naponta 20-an is be szoktak addolni, és nem tudom hogy találnak be folyton. :D
Általában a normális üzenetekre válaszolok, de akik meztelen képért kuncsorognak, vagy küldenek azokat csak tiltom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!