Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen a fiú ideál? Össze jönnétek egy átlagos hétköznapi fiúval aki zárkozott, és nem jár társaságba?
Ha teszel érte vmit. pl odamesz csajokhoz, akkor lesz baratnod.
De ha otthon ulsz a sarokban eleted vegeig, akkor ne csodálkozz...
3-as
De ha átlagos zárkozott és nem jár a társaságba akkor hiába szólítja le a "csajokat" azoknak nem lesz szimpatikus, amíg meg nem tanulja hogyan kell a nyelvükön beszélni, tehát nagy dumássá nem válik.
Ezért mondom hogy közel lehetetlen barátnő egy olyan fiúnak aki zárkozott és nem jár társaságban, nem kezdeményezik non stop , gyakorol.
A lányoknak csak várni kell a sültgalambot nagyon könnyü
Én nem.. Alapból, hogy ismerkedek meg vele ha nem jár társaságba
Az internetes barátkozás helyett a személyes kontaktust preferálom. Valamint én társaságkedvelő vagyok, így nem tudnék mindig otthon ülni ha esetleg mégis összeakadnék egy ilyen zárkózott fiuval.
Én is ugyanilyen vagyok mint te. Zárkózott, otthon ülős, mondjuk engem nem zavar ez, elvagyok magamnak.
Így tényleg kevesebb esély van az ismerkedésre. Az internet az egyetlen hely ahol tudsz ilyen zárkózottan. Szóval nincs minden remény veszve azért.
Az meg hogy a lányok összejönnênek-e egy ilyen sráccal, valószínűleg valaki igen, valaki nem, de aki igen, az is egy idő után nagy valószínűséggel megunja és otthagyja, ami érthető persze mert egy ilyen emberrel nem lehet sokmindent kezdeni.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!