Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen a fiú ideál? Össze jönnétek egy átlagos hétköznapi fiúval aki zárkozott, és nem jár társaságba?
Jajj, kérdező ez cseppet sem igaz, amit a 9-es Írt! Az általánosítás amúgy is is hülyeség, és attól még, hogy valaki otthonülős, az nem azt jelenti, hogy csak szökő évente lép ki az utcára. Az introvertált ember is ugyanúgy lehet izgalmas személyiség, akivel kellemesen lehet időt eltölteni :) Egyébként, ha meg már úgyis általánosít itt mindenki, akkor ennyi erővel, az extrovertáltak több esélyjel csalják meg a párjukat, vagy keresnek új barátokat a régiek helyett, szóval...
A lényeg, hogy ne keseredj el kérdező! #6-os voltam
Nekem sokkal szimpatikusabbak az olyanok, akik nem járnak társaságba, mivel én is ilyen vagyok. Nem járok bulizni, barátnőimmel is csak ritkán találkozok.
Ha találsz egy hozzád hasonló lányt, akkor nem lesz semmi gond.
Nem feltétel, hogy járjon társaságba. Lehet, hogy még jól is teszi, hogy nem jár...
Azt azért jó lenne tudni, hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!