Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Titeket zavar, ha egy lányt nem érdekel semmi, illetve nem átlagos az érdeklődési köre?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, nem ünneplem a szilvesztert, nem bulizok, kb mindent hülyeségnek és értelmetlennek tartok. Nem szeretem a filmeket, utálok boltba járni, nem sminkelem magam, nem csinálok úgymond semmit. Nem járok suliba, nincs munkahelyem, folytassam? :D

Érdektelen vagyok ezek felé. Ami engem jobban elgondolkodtat, az az emberi lét, az irodalom, a mivoltom, és hogy hogyan kerültünk erre a világra. - S vajon miért nem tudunk sok mindenről?

Szoktam verseket írni, meg zenét hallgatni, illetve aludni és enni, magamban iszogatni. Lehet hihetetlennek vélitek, de sajnos (vagy nem sajnos) így van. Ez mennyire zavaró Nektek? 18L

(Mikor volt pasim, az volt a közös program, hogy szexeltünk. xd)

2020. jan. 1. 09:26
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Az utóbbi mondatot csak azért írtam, mert nemigen tudtak velem azonosulni a férfiak. Így csak ez maradt...
2020. jan. 1. 09:27
 2/27 anonim ***** válasza:
66%

Ha valakit nem érdekel semmi, azzal rohadt unalmas lehet együtt lenni. Igen, volt már "szerencsém" ilyen lányhoz. Az ilyen "kapcsolat" csak arra jó, hogy "hivatalosan" eldicsekedhessek, hogy van barátnőm. Másra nem.

Az viszont egy teljesen más helyzet, amikor a lányt jópár dolog érdekli, csak éppen nem a trendi, divatos, szokásos dolgok. Az előzővel ellentétben egy ilyen lánnyal (számomra legalábbis) kifejezetten felemelő lehet a kapcsolat. (Természetesen van még pár tényező, ami szükséges egy jó kapcsolathoz, de megvan benne a potenciál, hogy egy tökéletes kapcsolat legyen.) Természetesen előnyös, ha van közös pont, de én mindig is úgy voltam vele, hogy érdekes és izgalmas, ha vannak eltérő dolgaink. Ha megismerhetem az ő világát, a kedvtelését, az alkotásait. Kifejezetten tetszik, ha van, amihez én nem értek, ő viszont jó benne.

2020. jan. 1. 09:34
 3/27 anonim ***** válasza:
72%
Se iskola, se munka? Akkor eltartatod magad, míg az élet nagy kérdéseiről filozofálgatsz? ...
2020. jan. 1. 10:36
 4/27 anonim ***** válasza:
30%
Engem ez abszolút nem zavar. Én is hasonló vagyok, igaz nem ennyire szélsőségesen. A boltokat én is utálom, nem bulizok és kifejezetten jó pont, hogy nem sminkelsz.
2020. jan. 1. 10:51
 5/27 A kérdező kommentje:
3# Nem tartatom el magam, ezen ne aggódj. :)
2020. jan. 1. 11:00
 6/27 anonim ***** válasza:
43%

Nem aggódok, ne aggódj :)

Más mód az ember önfenntartására nincs, vagy dolgozik, vagy eltartják.

2020. jan. 1. 11:04
 7/27 anonim ***** válasza:
63%
Az egyetlen ami komolyan zavar, hogy nincs melòd, ès làtszòlag mèg büszke is vagy rà. Ez egy baromi nagy vörös làmpa.
2020. jan. 1. 11:08
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
+ "pasim" Ez sem vall egy mély érzelmekkel rendelkező valakire, legalább is nálam.
2020. jan. 1. 11:11
 9/27 A kérdező kommentje:

Nem büszkélkedtem vele, csak őszinte vagyok, ennyi.

Ha ez nektek ennyire zavaró, akkor nem értem miért a nőket mondjátok pénzéhesnek...

2020. jan. 1. 11:15
 10/27 anonim ***** válasza:
28%
?? ez a kettő nálad hogy jön össze?
2020. jan. 1. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!