Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Titeket zavar, ha egy lányt nem érdekel semmi, illetve nem átlagos az érdeklődési köre?
Nincsenek barátaim, nem ünneplem a szilvesztert, nem bulizok, kb mindent hülyeségnek és értelmetlennek tartok. Nem szeretem a filmeket, utálok boltba járni, nem sminkelem magam, nem csinálok úgymond semmit. Nem járok suliba, nincs munkahelyem, folytassam? :D
Érdektelen vagyok ezek felé. Ami engem jobban elgondolkodtat, az az emberi lét, az irodalom, a mivoltom, és hogy hogyan kerültünk erre a világra. - S vajon miért nem tudunk sok mindenről?
Szoktam verseket írni, meg zenét hallgatni, illetve aludni és enni, magamban iszogatni. Lehet hihetetlennek vélitek, de sajnos (vagy nem sajnos) így van. Ez mennyire zavaró Nektek? 18L
(Mikor volt pasim, az volt a közös program, hogy szexeltünk. xd)
Ha valakit nem érdekel semmi, azzal rohadt unalmas lehet együtt lenni. Igen, volt már "szerencsém" ilyen lányhoz. Az ilyen "kapcsolat" csak arra jó, hogy "hivatalosan" eldicsekedhessek, hogy van barátnőm. Másra nem.
Az viszont egy teljesen más helyzet, amikor a lányt jópár dolog érdekli, csak éppen nem a trendi, divatos, szokásos dolgok. Az előzővel ellentétben egy ilyen lánnyal (számomra legalábbis) kifejezetten felemelő lehet a kapcsolat. (Természetesen van még pár tényező, ami szükséges egy jó kapcsolathoz, de megvan benne a potenciál, hogy egy tökéletes kapcsolat legyen.) Természetesen előnyös, ha van közös pont, de én mindig is úgy voltam vele, hogy érdekes és izgalmas, ha vannak eltérő dolgaink. Ha megismerhetem az ő világát, a kedvtelését, az alkotásait. Kifejezetten tetszik, ha van, amihez én nem értek, ő viszont jó benne.
Nem aggódok, ne aggódj :)
Más mód az ember önfenntartására nincs, vagy dolgozik, vagy eltartják.
Nem büszkélkedtem vele, csak őszinte vagyok, ennyi.
Ha ez nektek ennyire zavaró, akkor nem értem miért a nőket mondjátok pénzéhesnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!