Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Titeket zavar, ha egy lányt nem érdekel semmi, illetve nem átlagos az érdeklődési köre?
Nincsenek barátaim, nem ünneplem a szilvesztert, nem bulizok, kb mindent hülyeségnek és értelmetlennek tartok. Nem szeretem a filmeket, utálok boltba járni, nem sminkelem magam, nem csinálok úgymond semmit. Nem járok suliba, nincs munkahelyem, folytassam? :D
Érdektelen vagyok ezek felé. Ami engem jobban elgondolkodtat, az az emberi lét, az irodalom, a mivoltom, és hogy hogyan kerültünk erre a világra. - S vajon miért nem tudunk sok mindenről?
Szoktam verseket írni, meg zenét hallgatni, illetve aludni és enni, magamban iszogatni. Lehet hihetetlennek vélitek, de sajnos (vagy nem sajnos) így van. Ez mennyire zavaró Nektek? 18L
(Mikor volt pasim, az volt a közös program, hogy szexeltünk. xd)
Nem tanulsz és nincs munkád illetve nem is akarsz semmit.
Kizáró ok nálam
Ergo teljesen felesleges és haszontalan életet élsz?
Kár hogy az ökológiai lábnyomod hozzátesz a globális felmelegedéshez.
Szóval nem dolgozol. Valószínűleg nem is fogsz, mert neked nagy gondolkodónak egy csak érettségihez kötött munka túl alantas lennem, de tovább tanulni sem fogsz mert semmi nem érdekel az égvilágon és, ha meg is tennéd valami büfészakot végeznél amivel szintén nem vagy előrébb.
Nem lehet veled elmenni sétálni és a 2 témát ami érdekel leszámítva beszélgetni sem lehet veled, de még csak egy filmet sem lehet veled közösen megnézni. :)
Biztosan megvan a hasonló érdeklődés kör valakivel amúgy. Próbálj meg csatlakozni valami önsajnáló csoportba facebookon vagy esetleg valami összeesküvés elmélet gyártó csoportba.
Ha rendes lennél és megfogna benned valami, nem zavarna az, amit leírtál.
Viszont nem viselném el hosszútávon, ha csak aludnál, ennél, iszogatnál.
Ha szoktál verseket írni és elgondolkodtat az irodalom, akkor van érdeklődési köröd. Nem tartom gáznak, hogy nem jársz se dolgozni se iskolába. De ezen a helyzeten magad miatt kellene változtatnod.
Ha nem tudod, hogyan tovább, menj el dolgozni mert a szekeret hajtani kell még akkor is, ha épp semmi életkedved sincs. Ha már benne vagy az "iparban", egy idő után megvilágosodsz majd és rájössz, hogy a kocsmában ücsörögve olcsó bort iszogatni minden délután nem is olyan rossz dolog. Szomszéd Mari néni addig undorítónak tűnő pletykáit munka után izgalommal fűtve hallgatod majd. Ezt nem azért írom, mert viccelődök. Sok embernek nincsenek megfelelő minőségű kapcsolatai, sok embernek nincs egy értelmes hobbija sem, csak kapják a sok f*st a nyakukba és végül megkeseredett emberekké válnak. Itt vidéken legalábbis ezt tapasztalom.Sok ember csak pletykál, panaszkodik és a másik emberrel bunkózik errefelé. Életcél nincs, csak vannak és azért kelnek ki az ágyból, hogy pénzt keressenek.
Fontos, hogy legyen valami hobbid. Ami miatt nem csak a pénzt keresni kelsz fel másnap.
Legyenek barátaid, akikkel meg tudod beszélni a problémáid ( ez nem jelenti azt, hogy állandóan panaszkodsz ), el tudsz menni kikapcsolódni...
A lényeg, hogy haladni kell előre, de úgy, hogy ne az legyen az életcélod, hogy megkapd a fizetésed.
Ameddig meg nem tudod, hogy mi érdekel igazán, addig az legyen a célod, hogy erre rájöjj.
Tudom, hogy nem kértél tanácsot. Azt sem tudom, milyen anyagi háttérrel rendelkezel...
Hogyan legyünk 6 óra alatt érdekes, rokonszenves személyiségből kiállhatatlan tuskóvá...
Kihívás teljesítve.
18# Köszi, amúgy jó nekem így. :)
19# Örülök, hogy sikerült Neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!