Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Titeket zavar, ha egy lányt nem érdekel semmi, illetve nem átlagos az érdeklődési köre?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, nem ünneplem a szilvesztert, nem bulizok, kb mindent hülyeségnek és értelmetlennek tartok. Nem szeretem a filmeket, utálok boltba járni, nem sminkelem magam, nem csinálok úgymond semmit. Nem járok suliba, nincs munkahelyem, folytassam? :D

Érdektelen vagyok ezek felé. Ami engem jobban elgondolkodtat, az az emberi lét, az irodalom, a mivoltom, és hogy hogyan kerültünk erre a világra. - S vajon miért nem tudunk sok mindenről?

Szoktam verseket írni, meg zenét hallgatni, illetve aludni és enni, magamban iszogatni. Lehet hihetetlennek vélitek, de sajnos (vagy nem sajnos) így van. Ez mennyire zavaró Nektek? 18L

(Mikor volt pasim, az volt a közös program, hogy szexeltünk. xd)

2020. jan. 1. 09:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Hmm, ha az utolsó mondatot nem biggyesztetted volna be, rád is írtam volna, mert szerintem ez mind tökre jó és egykorúak is vagyunk. Az utolsó mondatod előtt azt hittem nem vagy olyan mint a többi.

Az utolsó mondattól eltekintve, a sok anorexiás módon lefogyott kis pózoló csitrik sosem fognak felérni az ilyen átlagos lányokkal, nekem is ilyen barátnő kéne, akit megölelhetek, szeret, csak velem akar lenni, nem a buliba rázza a seggét.. Biztos szuper lehet, de hát a legtöbb lány kamuzik, így engem is max átvernek. Ugye jön a "de helyes cuki megértő fiú vagy" utána meg kiderül más fiú is van a képbe, meg ilyenek, szóval ja.. Egyébként hasonló vagyok csak fiúba.

2020. jan. 1. 20:58
 22/27 anonim ***** válasza:
92%

"Az utolsó mondatod előtt azt hittem nem vagy olyan mint a többi."

Tudod az emberek szoktak szexelni a párjukkal, bármilyen meglepő.. :D

2020. jan. 1. 21:30
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Csak a normális emberek ezt nem irják igy le mint a tipikus kis korunkbeliek. Tudod? De mindegy, hiába magyarázom ezt ugy sem érted meg, ilyen intim dolgokat nem szoktak leirni főleg nem igy ilyen lazán mindenki előtt hogy az én hobbym max a szexelgetés a párjaimmal.. Hát de ok te tudod. Ha neked ilyen lány kell.. :D
2020. jan. 1. 21:52
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

De mindegy én nem megyek bele veszekedésbe, kikövetem a kérdést. Én csak leirtam a véleményem hogy egy normális lány NEM ilyen stilusba beszél erről mindenki előtt, milyen dolog ez már? Meg eleve tizenéveseket pasinak hívni, tipikus mai kislányos ribis dolog, csak egy tanács volt, ezen kívűl egyébként normális lány lenne. De gondolom ugy sem fogtok egy ember véleményére adni, én csak leirtam mi a véleményem erről, ha legközelebb ir és párt szeretne akkor talán nem ilyen undorító stilusban ír magáról.

Ettől független megmondtam hogy én nekem is hasonló lány kéne, csak persze nekem inkább olyan aki nem félvállról veszi a szexet.

2020. jan. 1. 21:56
 25/27 anonim ***** válasza:
90%

Durva is, hogy anonim módon lemerte írni.

Pucéran utcára vele, megkövezni!

2020. jan. 1. 22:02
 26/27 A kérdező kommentje:
Húha, mekkora kva lettem most, hogy leírtam, hogy van nemi életem... :)
2020. jan. 1. 22:48
 27/27 $$$$$ ***** válasza:
23%

Hát öszinten megmondom engem zavarna. Mivel nekem mar kb.14 eves korom ota komoly tervem van az eletemmel. Mar elotte is sokat tanultam ahogy most is. Es azota küzdök és szep lassan elérem a célom kicsit nehezen tanulok de megis megy.... Szerintem nagyon fontos hogy mindenkinek legyenek celjai. És küzdjön a céljaiert. Es ne csak egesz nap "lopja a napot,,. En tuti nem bírnam veled ha semmi célod ,nem dolgozol meg nem is sulizol.... Engem tuti nagyon zavarna. De biztos fogsz majd valakit talalni aki hasonlo modon él. Es nem erdekli semmi... Bar nekem rossz belegondolni hogy van aki így él....

19/F

2020. jan. 3. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!