Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GIMIS srácok! Nektek milyen alkatú lányok jönnek be? (Kép is jól jön)
Ugyan én nem fiú vagyok de nekem is az a tapasztalom hogy a korunk béli fiúknak az jön be ha valaki vékony persze biztos nem mindenkinek de eddig csak ilyen srácokkal találkoztam
16L
Magasság igazából mindegy, de azért legyen 160 cm fölött. Szeretem a vékony lányokat, bár bónusz, ha ahogy mondtad, "van rajta mit fogni".
193 cm 18/F
Kezdem elsőnek magammal!
16/f és 192cm vagyok. Nálam sokkal alacsonyabb csajok jönnek be és ehez párosul még, hogy vékonyak legyenek. Ezzel nem tok mit tenni ez van.
Nem tudom miért van ez így de szeretem ha 160-170cm között mozog.
De sok haverom van és belölük 3an a molett lányokra bukik. Ami engem meglepett, hogy egyik full edzett mert kiskora óta vizilabdázik tényleg vsn rajta izom és kockahasa és mégsem érdekelte, hogy a lány akit szeret molett.
Tudom ezért sok disliket kapok.
Én én azt gondolom, hogy teljes miértékben egyénfüggő, hogy kinek mi jön be.
Nekem inkább a ducibb/molett lányok jönnek be. Nem tom miért, van mit fogni rajtuk. Magasság az olyan 160-170cm.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!