Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GIMIS srácok! Nektek milyen alkatú lányok jönnek be? (Kép is jól jön)
Molettek. Felső határ mondjuk 160 centihez a 80-85kg, felette nem. Alsó az 55 60, de az már nagyon az alsó.
A széles csípő, vastag combok fontos, a rúd alkatú virslik nem tetszenek.
@ruslanagee @arianagrande @iraidasoul
Kb hozzajuk hasonlo az ideallom
(Valamint ha igy nezel ki akkor hello szia es uss egy privatotxd)
Nekem a magasság nem számít, igazából ha a lánynak kedves arca van akkor bejön
16/L
Bi
#16 #19
,,Az én sulimban"
Mindenhol ez van! Nagyobb többségben a vékony lányokra vagy amin van mit fogni azaz ha van mit fogni, ahol kell!! Szeretnek fogni egy formás (esetleg nagy) mellett, egy gömbölyű, formás feneket, de... nem hiszem, hogy a nagy átlag arra gerjed, hogy a hason lévő hurkákat markolássza,esetleg a combnyi vastag karokat ...
A reklámcégek sem szeretnek velük foglalkozni csak tavaly kezdték el ezt csinálni, de szolidan, mert tudják, hogy nem kapnak majd elég figyelmet, mert a nagy társadalom többsége nem szereti és azt mondják jelenleg az emberek, hogy ez a szép, de továbbra is azt mondom, hogy természetesen sokan vannak kik a molett lányokat szeretik.
Ezt ne vegye magára senki. Én csak egy anonymus vagyok, aki egy sötét szobában, nem létező redőnnyel lehúzva itt a gyakorin válaszolgat a szabadidejében pár kérdésre és jelen esetben a válaszokra is reagálok.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!