Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyesmi alkatú lányok közül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyesmi alkatú lányok közül előfordul olyan, aki nem akar fogyózni?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszenek a teltebb lányok, ilyesmi, mint a képen:

[link]

Van olyan lány, aki hasonló vagy kicsit teltebb alakkal nem akar fogyózni, hanem szereti-elfogadja magát?

19/F

2016. febr. 19. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ahol én lakok sok ilyen van. Szerintem ez nem kövér amúgy
2016. febr. 19. 14:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Szerintem sem kövér, számomra ilyen az ideális, nőies alak. De valamiért kövérnek látják magukat:-(
2016. febr. 19. 14:41
 3/14 anonim ***** válasza:
nekem joban bejön mint azok a pálcikák
2016. febr. 19. 15:07
 4/14 anonim ***** válasza:

Annyira tudnék(/tudtam) kívánni egy ilyen alkatú lányt... :)

21/F

2016. febr. 19. 15:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Szeribtem mindenki kóvérnek hiszi magát sajnos
2016. febr. 19. 15:51
 6/14 anonim ***** válasza:
ja am mindenki köverebnek látja magát, ha tükörbe nezek már kiseb xd
2016. febr. 19. 16:07
 7/14 anonim ***** válasza:
ja kivéve a farkam az nagyobnak lácik xd bár gondolom ez nem erdekel titeket xd
2016. febr. 19. 16:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Hidd el, nekünk lányoknak ez duci mert sajnos már ilyen alkattal is megszóljak az embert:) 16/L
2016. febr. 19. 16:35
 9/14 anonim ***** válasza:
lányak ha ez kövér akor én egy disznó vok xd
2016. febr. 19. 16:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen alkattal nehezen találsz olyat, aki nem akar fogyózni, olyat meg végképp nem aki el is fogadja magát. Én pl. hasonló alkat vagyok szerintem (bár sosem tudom behatárolni valahogy magam, mindig vagy kicsi vagy nagy az önbizalmam), és bármit tehetek az istenért nem fogyok. Nem baj ha egy kiflin élek egész nap, és mozgok, egy kilót sem fogyok, de hízni bezzeg bármikor tudnék :D Szóval már úgy vagyok vele lassan, hogy nem is akarok fogyni, úgyse megy, csak akkor ne hízzak. Azt is elértem hogy jobb napjaimon szépnek is lássam magam. Viszont úgy általánosságban nem, nem fogadom el magam, nem tetszem magamnak. :/
2016. febr. 19. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!