Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyesmi alkatú lányok közül előfordul olyan, aki nem akar fogyózni?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek a teltebb lányok, ilyesmi, mint a képen:
Van olyan lány, aki hasonló vagy kicsit teltebb alakkal nem akar fogyózni, hanem szereti-elfogadja magát?
19/F
2016. febr. 19. 14:13
11/14 anonim válasza:
Attól nem is fogsz fogyni ha koplalsz. Diétázni kell, életmódot változtatni, kevesebb szénhidrátbevitellel és sok fehérjével. Emellett aerob edzések ajánlottak. Ha érdekel a téma nyugodtan írj rám, adok pár tanácsot, talán itt az 1., ne mondd soha, hogy te nem tudsz. Mindenki tud, csak akarni kell.
12/14 anonim válasza:
ilyen alkatú vagyok, de nem fogyózok :D sokan megszólnak, de leszarom
13/14 anonim válasza:
Én is hasonló alkatú vagyok, de nem zavar. Szerintem ameddig egy ember ápolt és rendezett akkor mindegy. Én próbálok adni a külsőmre, csinosan öltözködöm, de sajnos pl. nálunk a gimiben az a menő, aki egy pálcika.. És volt már, hogy a folyosón utánunk szóltak, hogy "nézd a lábait". Pedig senki nem tökéletes, én pont ebben nem, hát ez van. :D
14/14 anonim válasza:
Nekem is hasonló alakom van. Régebben túlsúlyos voltam, és eddig, ilyenre sikerült lefogynom. Volt idő, hogy tovább akartam menni, de kb. egy éve már lesz*rom. Tudod, az a sok vékony lány, mind egyforma, én meg ki akarok tűnni a tömegből ;)
Bár néha rám jön az érzés, hogy, basszus, ha mindenki "pálcika" körülöttem, akkor én leszek a csoportból a "kövér lány", de ilyen h*lyeségekről már igyekszem lebeszélni magam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!