Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy átlagos fickó vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy átlagos fickó vagyok ősze tudnék jonni egy szép lányt? 16f

Figyelt kérdés

Nem mondanám helyesnek magamat inkabb átlagosnak és ezért gonodolom úgy ,hogy nem a külsőmbe fogg bele szertni hanem a belső értékeim miat fogg vonzónak találni

Vagy 20 év múlva mikor pénzes leszek? és csak akkor foggok szóba jönni a szép lányoknál?

Én nem az insta modelekre gondoltam hanem a hétköznapi lányokra akik nem sminkelik magukat sexyn öltözködnek de nem túl feltünően itt gondolok pl: tapados falmer vagy ha jól áll neki maci naci egy olyan poloval ami jól ál az adot nadrághoz és ha olyan az idő ak nem baj ha egy szolidab haspólot hord

Legyen kedves és szeresen,meg ne használja ki jó hiszeműségemet

Szerese az álotokat meg lehesen vele beszélgetni

Hát már előre lattom a válaszokat de azért lesz egy két kedves ember

2021. jan. 26. 21:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudjuk megmondani, a kedves lányokkal beszélgethetsz, és lehet kialakul valami. De ennyi, nem tudjuk mire gondolsz.
2021. jan. 26. 21:45
 2/22 A kérdező kommentje:
De én most a szépp lányokrol beszelek nem szépekről
2021. jan. 26. 21:55
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom mi a szép neked, instagram modellek nem fognak összejönni veled valszeg.
2021. jan. 26. 21:57
 4/22 A kérdező kommentje:
Naa rosszul irtam az utcso ket szot ne vegyetek figyelmebe
2021. jan. 26. 22:05
 5/22 A kérdező kommentje:
3as nem is akartam linkeljek be egy képet ? nem fbrol meg instarol linkelnem
2021. jan. 26. 22:06
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha arra akarsz kilyukadni hogy nem veled egykategóriájú lányt fogsz kapni, akkor igen nem fogsz olyat kapni:D
2021. jan. 26. 22:07
 7/22 A kérdező kommentje:
Jó értem...de miért nem?
2021. jan. 26. 22:10
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
Mert egy "szinten" kell hogy legyetek, valamivel kompenzálnod kell azt amiből hiány van xD
2021. jan. 26. 22:13
 9/22 A kérdező kommentje:

Kapni? Mik ők tárgyak h kapni fogom?

A véleményedet elfogadom de ne beszelj így egy lányról sem

2021. jan. 26. 22:16
 10/22 A kérdező kommentje:
8as hát én még hiszek a mesékben 🙂
2021. jan. 26. 22:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!