Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e penzbehajtási jogköre a sok kamu tarskereső oldalnak melynek egyikéről nem tudtam leiratkozni és kuldtek egy email t tartozasról amit ha nem fizetek feljebbküldik vmi hatóságukhoz ami többet fog kiszabni?
Figyelt kérdés
Szerintem egy kamus szélhámos svajci eredetu cegnel fizettem elő ami megujul,de istennek se tudok leiratkozni mar a bankkartyamat is zaroltam h ne tudjak vonni de most kaptam egy email h adosagom van felejuk en emailt kuldtem nekik nem valaszoltak egyszer se hogy hagyjanak mar beken2022. máj. 29. 06:07
11/18 anonim válasza:
Egyébként ez nem úgy működik, hogy regisztrál az ember, és vagy prémium előfizetői státuszt kell vásárolnia, amit előre vonnak le, vagy már a regisztráció is díjhoz kötött, amit szintén előre kell fizetni? Még sosem hallottam, hogy internetes oldalhoz szerződést kell kötni, és a fizetés későbbre halasztható.
12/18 anonim válasza:
Szerintem itt az a probléma, hogy a kérdezö elöször regisztált fizetési kötelezettséggel - ezt eddig akarattal -, csak arra nem figyelt, hogy ha nem mondja le idöben a regisztrációt, akkor automatikusan meghosszabbodik egy évvel.
13/18 A kérdező kommentje:
CsakaSzex.hu de ettől sosem jött email em vagy lehet a randivonal.hu mert vszinű egy kaptafára megy egyikbe beregelsz és a másikba is betesz automatikusan ilyenre maskor is volt példa es ők találnak ki felhasználói nevet stb kamus profilokkal hölgyek sablon szöveggel válaszolnak elérhetőséget adni nem lehet tehát ez mi ha nem szélhámosság nem baj már tanultam az ökörsegelből amint tudok kifizetem a 2700 ft tartozásomat és hátha feloldják mert még zárolva is vagyok és vhogy megoldom hogy megszüntessék a prémiumtagságomat amire átettek automatikusan mert heti szinten fizethetnék csak email címre amit küldtem üzenetet nem is válaszolnak a cég svájci de a fax számnál angliát irt ki a telóm
2022. máj. 30. 09:11
14/18 anonim válasza:
fax XD jo vicc. kerdezo 2700 forintert senki se fog svajcbol uldozni
15/18 A kérdező kommentje:
Nezd meg tenyleg fax szam van megadva
2022. máj. 30. 15:57
16/18 anonim válasza:
en elhiszem kerdezo. van olyan weboldal meg ma is ami regisztraciokor vonalas telefonszamot ker, az is kb olyan szurrealis mint a fax a 21. szazadban
17/18 A kérdező kommentje:
Akkor vmi szélhámos banda? Csak az előbb fizettem ki a 2700 ft tartozasomat a már úk bankkártyámmal ha megint elkezdik vonni fasza lesz mert mar elkűldtem arra az állitolagos fax szamra egy üzenetet de semmi rekcio
2022. máj. 30. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!