Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van e penzbehajtási jogköre a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e penzbehajtási jogköre a sok kamu tarskereső oldalnak melynek egyikéről nem tudtam leiratkozni és kuldtek egy email t tartozasról amit ha nem fizetek feljebbküldik vmi hatóságukhoz ami többet fog kiszabni?

Figyelt kérdés
Szerintem egy kamus szélhámos svajci eredetu cegnel fizettem elő ami megujul,de istennek se tudok leiratkozni mar a bankkartyamat is zaroltam h ne tudjak vonni de most kaptam egy email h adosagom van felejuk en emailt kuldtem nekik nem valaszoltak egyszer se hogy hagyjanak mar beken
2022. máj. 29. 06:07
1 2
 1/18 grafno ***** válasza:
100%
Azt eltudom kepzelni hogy 1ev kotelezo tagsag volt feltuntetve amit nem olvastal el es azt keresik.
2022. máj. 29. 06:29
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
Nincs semmi jogkörük erre, vagy előfizetsz vagy nem. Kötelezni nem kötelezhet semmire.
2022. máj. 29. 07:03
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Ha egy évet vállaltál, akkor nem fizetés esetén be tudják hajtani rajtad, söt akkor is, ha a szerzödésben az állt, hogy a határidö lejárta elött (pélalul) három hónappal le kell mondani, különben meghosszabbodik egy évvel, ugyanis azt is vállaltad a szerzödéssel.

Teljesen lényegtelen, hogy "szerinted" kamu vagy sem a cég, hol van a székhelye - Svájc, MO, vagy esetleg az USA -, ettöl még amit vállaltál, az kötelezö rád nézve.

HIába zárolod a kártyádat, attól még a tartozásod fennáll - ennyit azért már tudhatnál a 21. században.

A legértelmesebb, ha MOST lemondod a következö meghosszabbítást, kifizeted az eddigi tartozást, mielött a különböz büntetökamatokkal sok millióra hízna, amit a végén behajtanak rajtad!

(Az meg, hogy nem tudsz lejelentkezni, a te hozzá-nemértésed, a "letilotottam a bankkártyát" szintü tudatlanság.

Kérj meg valakit, akinek van fogalma ilyenekröl, hogy segítsen felmondani a szerzödést a következö lehetséges idöponttal.

2022. máj. 29. 08:21
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
2-es: ha kötött velük szerzödést, akkor VAN JOGUK levonni a pénzt!
2022. máj. 29. 08:22
 5/18 anonim ***** válasza:
Minden attól függ, hogy mit fogadtál el, mikor letöltötted.
2022. máj. 29. 10:09
 6/18 anonim ***** válasza:
37%
ha nem magyar szekhelyu akkor eselyuk sincs bevasalni rajtad azt a penzt. azert a kis penzert nem vog senki nemzetkozi nyomozast inditani
2022. máj. 29. 11:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez épp melyik társkereső?
2022. máj. 29. 12:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

6-os:

1. teljesen mindegy, hol van a cég székhelye, ha a kérdezö felvállalt egy szerzödést, akkor az érvényes és be tudják hajtani bárkin.

2. ez nem kis összeg, ugyanis minden egyes felhasználó ennyit fizet, másrészt meg ha a kérdezö nem fizet, a késedelmi kamatokkal sok százszorosára is emelkedig idövel

2022. máj. 29. 14:41
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
#8 hatos vagyok. tudom, hogy amit te leirtal elmeletet, annak kene a gyakorlatnak is lennie. de nem az. egy ido utan fel fogjak adni, mert senki se akar orszagokon keresztul egy kis penzt hajszolni, jo esellyel az tobbe kerulne mint a penz amit be akarnak hajtani
2022. máj. 29. 17:56
 10/18 anonim ***** válasza:
Ez az, amikor álmodik a nyomor! Utána meg meg vannak döbbenve, ha jön a sokszázezer FT-os végrehajtási határozat meg a végrehajtó!
2022. máj. 29. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!