Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A my dates nevű tarskereső kamu?
Figyelt kérdés
Olyan mintha kamu lenne a kepek kamuk? Es ha megadtam a szamlaszamon nem fognak tobbet levenni?2020. márc. 24. 10:35
1/2 anonim válasza:
Nem szokás megadni a számlaszámod csak úgy, ez eléggé meggondolatlan főleg egy társkeresőhöz.. oda minek? Utalnak neked pénzt valami mutatványodért vagy te fogsz fizetni?
2/2 Bviktor1 válasza:
Kedves áldozat! Ez az oldal valóban kamu én kipróbáltam!minden lány magyarnak vallja magát és ahhoz képest jönnek olyan üzenetek mint pld: én szívesen csetelni veled írja ez Budapestről. 500 Ft ért mindössze kettő üzenetet tudsz elküldeni a nem létező személyeknek... És az is igencsak furcsa hogy percenként kb 20 üzenetet kapsz amire vagy ha válaszolsz csak fogy a pénzed, és hó végén hoppá 40000!!!! Én mindenkit óva intek az ilyenek től,És csak szólok hogy a magyar társkereső oldalak sem különbek csak ott kevesebb a színész és szarabb a technológia jó magyar módra!!!! Na hát így vágjunk bele ilyesmibe!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!