Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tetszek a lánynak, aki rámírt instán, vagy csak valaki kamu profilból szórakozik? Hogy szűrjem ezt ki?
Figyelt kérdés
Leszögezném én is lány vagyok. Az a helyzet, hogy rámírt egy csaj, és kicsit fura. Tudjátok, az a tipikus baromi szép lány, akiből nem nézed ki, hogy online ismerkedésre lenne rászorulva. Másrészt aránylag sokszor erotikus üzeneteket akar váltani, ami nekem fura, mert nem beszélünk túl régóta. És kicsit tartok tőle, hogy kamu. Viszont tök sokat posztol, valódinak tűnik, szerintem valaki trollkodásba nem szánna ennyi időt.
Szerintetek ilyenkor mi lehet? Nagyon jó kamu, vagy tényleg akar valamit?
2021. szept. 11. 20:26
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg őszintén miért írt rád. Pont rád. Hátha őszinte választ kapsz.
2/8 anonim válasza:
Könnyen leleplezhetnéd egyébként. De elég abszurd a helyzet. A kérdésnek is nagyon nagyon nagyon kamu szaga van.
3/8 anonim válasza:
Ha at tudod kuldeni nekem a profiljat, vagy csak egy kepet róla, akkor meg tudom neked mondani hogy kamu e vagy nem
4/8 A kérdező kommentje:
#1 Én kérdeztem kb az eljén és azt írta, hogy ránézésre tetszettem neki, szimpinek tűntem. Meg igazából, ha kamu lenne úgyse mondaná meg.
#2 Hogy járjak utána akkor? Miért lenne kamu a kérdés?
2021. szept. 11. 21:16
5/8 A kérdező kommentje:
#3 dobj egy privit és megpróbálom
2021. szept. 11. 21:16
6/8 anonim válasza:
A leírásodból kamunak tűnik a profil. Kérd meg, hogy videóchateljetek, vagy ilyesmi, mert ha kamu, akkor ebbe nem fog belemenni.
7/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, csak még nem vetettem fel, hogy na akkor hívás. Viszont ő meg már a találkozót pedzegeti egy ideje.
2021. szept. 11. 21:30
8/8 anonim válasza:
Vigyázz vele. Ha talira hív, akkor ne egyedül menj oda, és csak nappal, forgalmas helyen fuss össze vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!