Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm sőt még nem is volt. 17 éves vagyok. Feltöltöttem magam tarskeresore de még ott sem sikerült össze szednem senkit. Normális tisztelettudó ember vagyok,nem cigizek nem iszok nem drogozok, tehát nem egy lezüllöt életet élek. Rendszeresen sportolok (verseny szinten), és így sikerül össze szednem senkit. + nem is vagyok egy csúnya srác.

Mi lehet a baj

2022. ápr. 29. 14:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Mi lehet a baj?
2022. ápr. 29. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
felejtsd el a társkereső oldalakat, ilyen fiatalon buliban, vagy baráti társasgában kéne ismerkedni. Gondolom fiús sportot űzül és nincs, vagy kevés a lány. Ajánlom, hogy vágjál bele egy újabb hobbiba, ahol több lehetőség lesz nőkkel társalogni, barátkozni, ismerkedni.
2022. ápr. 29. 14:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen fiús sportos űzök. És nem járok bulizni,egy nincs rá időm, se kedvem. Heti öt edzésem van, és az edzést előrébb tartom mint a bulit.
2022. ápr. 29. 14:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Viszont ez a durva hogy mindenem megvan egyedül csak egy barátnő hiányzik az életemből.
2022. ápr. 29. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez az, amit hiszel... valójában baráti társaság, emberi interakció az, ami hiányzik. Biztosan van pár (fiú) barátod, nem erről beszélek, hanem arról, amit régen bandázásnak hívtak; akimor pár srác és csaj összejön, hogy együtt lógjanak. Itt megtanulnak a másik nemmel kapcsolatot kiépíteni, majd a szerelmi szálak is alakulnak.

Az OK, hogynem vagy bulizós, de ha 2 hetente elmennél, akár pár fiú haveroddal, hidd el, jót tenne. De választhatsz mást is, pl. túracsoport

2022. ápr. 29. 14:35
 6/7 A kérdező kommentje:
5-ös igen ez kimaradt... lányokkal sajnos soha nem lógtak, mindig csak fiúkkal lógtam.
2022. ápr. 29. 15:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Legalább most meg lett a probléma gyökere.
2022. ápr. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!