Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj?
Nincs barátnőm sőt még nem is volt. 17 éves vagyok. Feltöltöttem magam tarskeresore de még ott sem sikerült össze szednem senkit. Normális tisztelettudó ember vagyok,nem cigizek nem iszok nem drogozok, tehát nem egy lezüllöt életet élek. Rendszeresen sportolok (verseny szinten), és így sikerül össze szednem senkit. + nem is vagyok egy csúnya srác.
Mi lehet a baj

Ez az, amit hiszel... valójában baráti társaság, emberi interakció az, ami hiányzik. Biztosan van pár (fiú) barátod, nem erről beszélek, hanem arról, amit régen bandázásnak hívtak; akimor pár srác és csaj összejön, hogy együtt lógjanak. Itt megtanulnak a másik nemmel kapcsolatot kiépíteni, majd a szerelmi szálak is alakulnak.
Az OK, hogynem vagy bulizós, de ha 2 hetente elmennél, akár pár fiú haveroddal, hidd el, jót tenne. De választhatsz mást is, pl. túracsoport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!