Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így?
Mindig szerelemről, kapcsolatról álmodozok, de amikor tényleg jönne valaki és tetszik meghátrálok.
Gyorsan elakarom felejteni és túllépni rajta.
Mindig úgy érzem nincs szükségem kapcsolatra. Egyedül kell boldogulnom. Úgy is szakítunk stb.
Még sosem volt kapcsolatom..
Miért érzem így?
Köszönöm aki elolvassa és ír valami tanácsot..
16 / L

Korabban voltak csalodasaid?Viszonzatlan szerelem?Offolas?Felre vezetes?Jatszadozas?
Lehet ezek miatt zarkoztal be es nem tudnal masba megbizni nem tudnad beengedni a maganeletedbe.Az is lehet meg nem allsz keszen egy kapcsolatra,es igazabol csak a generacionk nyomasa miatt erzed neha azt hogy neked kell egy kapcsolat.Egyepkent a szingliseggel sincs semmi,mindenki ilyen szornyu es szomoru dolognak allitja pedig meg van a jo oldala es nem csak kapcsolatban lehet boldognak lenni:)

Én is így vagyok sokszor..nagyon ritkán vagyok szerelmes, talán ha kétszer voltam egész életembe 2 lányba. Igazából csak tehernek érzem sokszor a másikat :D szóval megértelek, de még csak 16 vagy, majd úgyis dolgoznak a hormonok és kell valaki melléd.
De egyébként sok olyan embert is ismerek aki egyedül szeret lenni, nem kell neki senki igazából...persze az én korosztályomba gyakoribb ez
29f

Sok oka lehet. Általában ezek között szerepelni szokott, hogy nem tartod magad elég jónak, félsz az elköteleződéstől, a csalódástól, rettegsz a fájdalomtól, az ismeretlentől.
Még fiatal vagy, van időd.

Az hogy meghátrálsz amikor jönne egy az pont azért mert csak álmodozol egy illúzió ami nem a valóság.
Na most amúgy úgy hozzáálni hogy egyszer úgy is szakítasz az halott dolog és negatív érzés viszont a kapcsolatokban rengeteg szép pillanat és érzés van amiket megélhetnél. Akkor rájössz majd hogy sokkal jobb érezni mint álmodozva semmit nem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!