Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Hol keressek?
(A kérdés nem kamu)
Koránérő vagyok
Nem csak lelkileg hanem testileg is.
Szép arc, jó alak
És hát ez által alig van fiú aki nem csak a testi élvezetekre hajt hanem tényleg szeretne megismerni. Pedig nem egy hülye p*csa vagyok.
Érdeklődöm művészet iránt imádok festeni, rajzolni szeretem az állatokat stb stb..
De korosztályomba soha nem tudok olyat találni aki érett, az esetem és nem mellesleg közel lakik.
Mindig vagy az ország másik végén laknak vagy 17-18 évesek vagy akkora beképzelt fboyok hogy már nekem fáj.
Szenvedek evvel a fiúzással és amikor végre megtalálom azt aki közel lakik és az esetem akkor meg megszólal és elront mindent.
És lehet sokan esetleg úgy gondolják, hogy inkább hagyjam az egészet de nem szeretném, mert szeretnék szerelmes lenni és jól érezni magam.
Nem tudom mit csinálok rosszul.
Hol próbáljak keresni?
Vagy ez az univerzum műve és azt akarja hogy most ne legyen fiúm mert eléggé úgy érzem :(

Nem tudom milyen korosztályba tartozol, de amiket leírtál az egy átlagos 16-17 éves lány érdeklődési köre. Vagy lehet csak nekem vannak ilyen ismerőseim 😅
Amúgy a legegszerűbb és leghatékonyabb az a hobbik alapján ismerkedés, járj el állatkiállításra, festő klubbokba (ha van ilyen, én nem értek hozzá) stb.

És mennyi fiú szenved ettől, hogy nem talál rá a szerelem.
Egyetlen egy problémám van ezzel az egésszel, az pedig, hogy azt akarod, hogy a belsőd alapján szeressenek, de amikor azt mondod, hogy egy szót szól és elront mindent. Ott megadtad neki a lehetőséged, hogy megismerd??
Túl sok félénk fiú manapság és ha tényleg, olyan szép vagy mint mondod lehet, hogy csak zavarba hozod őket és emiatt nem tudsz rendes beszélgetést folytatni velük.
A másik lehetőséged, hogy idősebbekkel kezdesz ismerkedni, akik a te érettségi szinteden vannak
Emellett lehet, hogy egy kicsit az értékrended túlzás és irreális elvárásaid vannak. Gondolkodj el rajta, és ne csak a fiúkat hibáztasd.

Szia, fiúként hasonló helyzetben vagyok (mármint nem találok olyan lányt aki rendes és vonzó is)
Én már mindenhogyan próbáltam ismerkedni, de sajnos sehogy nem sikerül. Lehet csak nagyok az elvárásaim, vagy minden normális lány foglalt. Arra jutottam, hogy lehet hagyjon kellene egy ideig a dolgot, aztán remélem jön magától. Ezt tudom neked is tanácsolni, sok csalódástól kímélheted meg magad

5-ös válaszoló vagyok
6-os komment: valószínű nem véletlen, de addig nem is lesz rendes párkapcsolatuk amíg meg nem látják az értéket nőkben. Sokáig én is ilyen voltam. Esetleg, figyelhetnél a halkabb srácokra is, nem csak a leghangosabbakra, tudom azok meg nem mernek nyitni, de hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!