Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnek ez ellen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek ez ellen?

Figyelt kérdés
Nem a párom nekem az első szexuálisan és hazudtam neki hogy ő az de egyébként nem.. Fiú vagyok és kicsit lelkiismeret furdalasom van mi lesz ha kiderül mert elmondni nem akarom neki mert az elején is direkt titkoltan mert baj lett volna belőle valami tanács hogy ne nyomja ennyire a lelkem el tudnám magamba ez folytani semmi felé képen nem akaró neki elmondani.

2021. jún. 6. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Éretlen kisgyerekek..

Mi baj lett volna abból, ha elmondod neki, hogy már volt szexuális élményed? A legtöbb ember 18 év fölött például már úgy megy kapcsolatba, hogy már volt valamilyen jellegű tapasztalata a témában. Elmondod neki, ő pedig el fogja fogadni mint tényt. Befolyásolni nem befolyásol semmit egy kapcsolatban ha már korábban máshoz is hozzáértél. Ezzel most csak annyit értél el, hogy lelkiismereted szúr belülről, illetve ha közlöd vele az egészet akkor kiderül hogy hazudtál neki. Mondd el neki őszintén az egészet, hogy nem ő neked az első, aztán pedig mondd el neki azt is mennyire nem mertél egy egyszerű tényt közölni vele és nem pedig csak azért titkoltad eddig mert egy hazug szemét vagy

2021. jún. 6. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sem értem mi a logika ebben,inkább azt szokták titkolni ha ez még csak első volt,én is tagadtam :D azért nem jött rá a csaj mert be volt már rendesen rúgva.
2021. jún. 6. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!