Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon egyedul erzem magam, mit tehetnek ez ellen?
Figyelt kérdés
Nincs szerencsem kapcsolatok teren, a leghosszabb idaig 3 hetes volt es aztan vege lett...ez volt tavaly nyar elejen, es azota semmi, csak annyi hogy beszelgettem meg talalkozgattam osszesen 2 lannyal...illetve beprobalkoztam a legjobb lanybaratomnal vagyis csak volt legjobb lanybaratomnal...ez se jott ossze...en vagyom arra hogy az legyen reggel az elso dolgom hogy irjak valakinek aki fontos nekem es hogy o viszonozza...de erre nincs lehetoseg...beleuntam mar ezekbe a kavargatasokba, normalis kapcsolatra vagyom egy normalis lannyal...de nem hiszem hogy a kozeljovobe lesz ilyen, szoval addig is szerintetek mit kellene csinalnom hogy ne erezzem maganyosnak magam?
17f
2017. febr. 25. 22:28
1/2 anonim válasza:
Velem beszélgethetsz, ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!