Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/F mit tehetnek?
Szerintem ulj oda koszonj neki mond neki latom maganyos vagy van e kedved beszelni vagy csak szimplan ra koszonsz es szituacio adja magat .
Batorsag semmit nem veszitesz ;)
Ne mond hogy " látom magányos vagy "
Ne alázd meg, fiatal korban ezt még gáz nak érzik, ne éreztesd vele, hogy gyengének tűnik, prèdának.
Csak menj oda, hívd meg valamire vagy akármi :)
És az hogy nem kedvelik, vagy nincs barátja, azzal ne foglalkozz, én elég antiszociális vagyok, nem úgy mint a mai hülye tinik .... Akik csak divatból mondanak ilyet.
Én tényleg a négy fal között érzem jól magam, utálom az embereket.
Nyilván muszáj emberek közé mennem, munka, bevásárlás, posta. De ezeket igyekszem hamar lezavarni :)
Ki nem $z@rja le hogy "senki más nem kedveli"?? Növessz cerkát és szólítsd meg, kíséd haza suli után, hívd el valahova stb.
Gondolom kíváncsi vagy rá, hát ismerd meg! Milyen zenét szeret, miért azt, néz e vloggert, miért azt, amit nem szeret azt miért nem, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!