Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17/F mit tehetnek?

Figyelt kérdés
van egy lany a suliban aki nagyon bejon, de senki mas nem kedveli.. Nem beszelgettunk meg sokat, nem is tudom, h hogy mennek oda ha esetleg elhivnam valahova. Tudnatok segiiteni?

2018. jún. 14. 22:21
 1/4 marcell0001 válasza:

Szerintem ulj oda koszonj neki mond neki latom maganyos vagy van e kedved beszelni vagy csak szimplan ra koszonsz es szituacio adja magat .

Batorsag semmit nem veszitesz ;)

2018. jún. 14. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne félj, az előny neked hogy más nem kedveli. Menjél oda köszönj és kezdj el vele beszélgetni, ha gondolod facebookon is beszélgethetsz vele aztán kialakul.
2018. jún. 14. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne mond hogy " látom magányos vagy "

Ne alázd meg, fiatal korban ezt még gáz nak érzik, ne éreztesd vele, hogy gyengének tűnik, prèdának.

Csak menj oda, hívd meg valamire vagy akármi :)

És az hogy nem kedvelik, vagy nincs barátja, azzal ne foglalkozz, én elég antiszociális vagyok, nem úgy mint a mai hülye tinik .... Akik csak divatból mondanak ilyet.

Én tényleg a négy fal között érzem jól magam, utálom az embereket.

Nyilván muszáj emberek közé mennem, munka, bevásárlás, posta. De ezeket igyekszem hamar lezavarni :)

2018. jún. 15. 08:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ki nem $z@rja le hogy "senki más nem kedveli"?? Növessz cerkát és szólítsd meg, kíséd haza suli után, hívd el valahova stb.

Gondolom kíváncsi vagy rá, hát ismerd meg! Milyen zenét szeret, miért azt, néz e vloggert, miért azt, amit nem szeret azt miért nem, és így tovább.

2018. jún. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!