Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki ezen mindenki? Miért ők vannak felháborodva?

Szerintem a "hova jársz?" egyáltalán nem bicskanyitogató, sőt, eddig az összes diák megkérdezte, akivel iskolán kívül barátkoztam össze. Egyébként a beszédstílus nagyon sokat számít (lásd, Orr monológ). A "melyik egyetemre akarsz menni?" azt sugallja hogy "mert ugye akarsz egyetemre, igaz??? Diploma nélkül nem érsz sokat, ugye tudod?" Míg a "hogyan képzeled el a jövődet?" egyszerű érdeklődés a másik fél iránt, a legtöbb ember elkezd lelkesen mesélni, és te is megkapod a választ. A mélyebb témákhoz pedig szükséges az, hogy az ember a saját konfortzónáján tovább lásson. Akiknek az érdeklődési körei kimerülnek abban, hogy milyen jó nőt láttak az utcán, és vajon anya mit főzött ebédre, soha nem fognak veled mély beszélgetéseket folytatni az irodalomról. Valószínűleg eddig sikerült kifognod ezt a réteget.
Nem tudom hogy Magyarországon mennyire elterjedt, de megpróbálhatsz olyan embereket keresni, akik odavannak a Dark/Light/etc Academia aesthetic-ért. A stílus (talán ez a legjobb szó rá) képviselői nagy irodalom, és filozófia imádók.

#4 hol lehet ilyen emberekkel ismerkedni? Nem nagyon lattam még ilyen tematikájú csoportot.
#5 mint írtam, nem a diplom lényeg, hanem, hogy ne legyen tök sötét a másik.
Nem az a bajom, hogyha valaki nem megy egyetemre, a szakgimi is okés, de a legtöbb szakgimis akivel beszéltem, nem azért járt arra a szakra, mert szerette, hanem mert mashova nem vették fel. Nekem ez kiábrándító.

Sajnos a társadalom nagy része ezen a szinten áll. Nem arról van szó, hogy elvásár lenne a hibátlan helyesírás, de a többség még a vesszőt, és a mondatkezdő nagybetűt sem ismeri. Az ékezeteket meg pláne nem, és még képesek is beteges ideológiákat szőni hozzá. (Nagyon drága gépem van, és nincs ékezetes billentyű rajta, angol billentyűzetem van, telefonról írok,s tb.) Érdekes, hogy azokon a nagyon drága gépeken még egy magyar ékezetes betűt sem lehet beírni. :D Azt, hogy angol billentyűzeten is lehet magyarul írni, illetve hogy 40-es IQ felett már telefonon is képes az ember ékezeteket kitenni, nem részletezném.
És nem csak a társkeresőkön. Nézd meg a számítástechnika kategóriát itt! A harmaduk funkcionális analfabéta, másik harmaduk meg olyan szinten hibásan ír, hogy arra második osztályban is azonnali elégtelen járna.
Én azt mondom: válogasd meg, hogy kivel állsz szóba! akiről lerí, hogy ostoba, ignorálni kell. Aztán ha megsértődik, az az ő baja.

"Gyakran írnak rém fiúk"
Mondjuk ettől én is megijednék

Nem értem mit vársz egy olyan országban, ahol a lakosság egy jó része funkcionális analfabéta... :D És igen, a nők között is van ilyen, nem is kevés.
Volt akiről megmondtam, hogy köszönöm szépen nem, mert olyan lenne, mintha egy totál másik fajba tartozó egyeddel lennék együtt... Haverok meg csak néztek, mert nekik akkor is csak a lyuk volt fontos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!