Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elérni egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni egy olyan lánynál akinek szinte végtelen jelentkezője akad hogy velem beszélgessen?

Figyelt kérdés
Külsőm szar, csak írásban tudok vele beszélni, az az érdekes hogy párszor már sikerült. Nem tudok neki olyan írni amiből jó téma kialakulhatna.
2021. jan. 11. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy lehetetlen ez a feladat.

Ha ennyi jelentkezője van, biztos az egója is az egekben van magas igényekkel, viszont ha tévedek, és rendes lány,

akkor próbálkozz. Írásban...valami olyat,ami a lányt is érdekli és leköti :)

2021. jan. 11. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen sejtem hogy olyan téma kell, de micsoda legyen?
2021. jan. 11. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyértelműen élő beszédet javasolnám. Gondolj bele. A csajnak valószínűleg napi 2-3 új pasi ír. Neked valami különlegeset kell csinálnod, hogy kiemelkedj a tömegből. Jó sok önbizalom kell hozzá, de na. A külsődön pedig lehet változtatni. Ápold magad, kezdj el edzeni, ne csak a csajokért, magadért. Ha pedig nem lehet, akkor szard le magasról. Tudom, hogy karantén van, meg minden, de én csak így látom értelmét a dolognak.
2021. jan. 11. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
"Szard le magasról" Bárcsak így menne
2021. jan. 11. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a csajszit, és így nem tudok segíteni a megfelelő témában...
2021. jan. 12. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!